Fashion: Een exclusieve tas bestel je bij Republica Moda!

Fashion: Een exclusieve tas bestel je bij Republica Moda!


Ben je op zoek naar een mooie leren tas of naar accessoires? Bij Republica
Moda vind je een ruim assortiment met prachtige items. Vandaag introduceren wij graag een aantal mooie eyecatchers aan jullie.

Iedere vrouw wordt blij van een nieuwe tas of een accessoire om haar outfit mee af te maken. Republica Moda heeft een ruim aanbod met eyecatchers om iedere vrouw hiervan te voorzien. 

Tegenwoordig zijn er natuurlijk talloze webshops met een groot aanbod, maar er zijn altijd webshops die zich willen onderscheiden door andere producten aan te bieden en dan ben je bij Republica Moda aan het juiste adres. Ik ben hier tassen tegen gekomen die ik nog niet ergens anders heb gezien!

Waarom bestellen bij Republica Moda?

  • Gratis verzending
  • Voor 9 uur besteld de volgende dag in huis
  • Mooie merken
  • 14 dagen thuis op zicht

Merken

Er worden veel mooie merken aangeboden op de webshop waaronder: Otazu, Prüne, Peter Kent en Schutz. Wil je alle merken zien? Hier vind je alle merken en het gehele assortiment.

Onze Aankoop

Onlangs bestelde ik zelf ook een mooie tas. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar (zwarte) kleine en compacte tassen, zodat ik zo min mogelijk troepjes mee kan slepen als ik onderweg ben. In een grote tas gaat het bij mij helemaal mis en wordt het al snel onoverzichtelijk.

Mijn oog viel al gauw op het volgende exemplaar van het merk Prüne. Deze ‘Mini Crossbody’ tas heeft een soort lak-laagje aan de buitenkant en is volledig van leer gemaakt. Ik vond de vorm echt heel erg leuk en handig dat er twee ritsen aanwezig zijn om het tasje te openen.

Aan de binnenkant mis ik alleen een extra ritsvakje, maar voor de rest past alles er gelukkig in! – prijs €119,00

republica moda

prune republica moda

prune tas

 

Benieuwd geworden naar alle merken en items bij Republica Moda? Bekijk dan snel de website en bestel jouw eigen pareltje nu online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.