Beauty: Ontdek de Duindoorn 24H roll-on deodorant van Weleda!

Beauty: Ontdek de Duindoorn 24H roll-on deodorant van Weleda!

Weleda duindoornIn 2017 lanceerde Weleda drie 100% natuurlijke roll-on deodorants zonder aluminiumzouten. Wegens groot succes is er nu sinds eind april ook een vierde variant verkrijgbaar, waar we jullie vandaag kennis mee laten maken!

Weleda

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die voorkeur geven aan een deodorant zonder aluminiumzouten, een ingrediënt dat vaak wordt toegevoegd om de zweetproductie af te remmen. Het zou schadelijk zijn voor de gezondheid en kan het transpiratieproces verstoren of de poriën verstoppen. Weleda is ervan overtuigd dat 100% natuurlijke oliën en frisse geuren een zelfde effect zouden moeten hebben, zonder dat het schadelijk hoeft te zijn. Daarnaast is de deodorant verkrijgbaar in een ideale (reis)verpakking en wordt de verpakking gerecycled.

Wij gebruiken in onze deodorants een unieke compositie van 100% natuurlijke etherische oliën. Deze zorgen niet alleen voor de frisse geur, maar hebben ook een antibacteriële werking. Op die manier wordt de vorming van nare geurtjes voorkomen nog voor ze ontstaan, zonder de poriën af te sluiten of de natuurlijke huidfunctie te verstoren.”

 

Waarom kiezen voor de Weleda’s 24h roll-on deodorants?

Tegenwoordig zijn we natuurlijk in het algemeen veel bewuster met het kiezen voor producten. Weleda heeft een aantal goede punten om te kiezen voor een natuurlijke deodorant.

  • 100% natuurlijk
  • Vrij van aluminiumzouten
  • 24u effectief
  • Antibacteriële werking
  • Sluiten de poriën niet af en verstoren natuurlijke huidfunctie niet

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de 24H roll-on deodorants? De volgende vier varianten zijn te vinden in de drogisterij in de buurt (ook een mannen variant voor je vriend!):

Duindoorn 24h Roll-On Deodorant 50ml € 6,99
Citrus 24h Roll-On Deodorant 50ml € 6,99
Men 24h Roll-On Deodorant 50ml € 6,99
Granaatappel 24h Roll-On Deodorant 50ml € 6,99


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.