Fashion: Zeg vaarwel tegen pijnlijke dijen en ontdek de ‘ Thigh Solutions’ van Magic Body Fashion!

Fashion: Zeg vaarwel tegen pijnlijke dijen en ontdek de ‘ Thigh Solutions’ van Magic Body Fashion!

Magic Body Fashion

Heb jij vaak last van bovenbenen die snel tegen elkaar aanschuren? Magic Body Fashion biedt twee varianten aan om je tijdens het zomerseizoen pijnloos de warme dagen door te helpen!

Bij Magic Body Fashion ben je aan het juiste adres voor alle onderkleding en accessoires waarbij je op de perfecte manier je kleding kunt dragen. Door de juiste onderkleding te dragen voel je je ook veel zekerder en fijner in je outfit. Onze vrouwelijke vormen komen nòg beter uit!

Vandaag introduceren wij jullie graag de Tape That Thigh, dit zijn plak-tapes in een ronde vorm om tegen de binnenkant van de bovenbenen te plakken. Vooral met warm weer willen de bovenbenen aan elkaar plakken en kan dit vervelend schuren met pijnlijke bovenbenen tot gevolg. Deze plak-tapes zorgen ervoor dat de bovenbenen niet direct in contact komen met elkaar en ze zorgen voor een second skin gevoel.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar in twee maten (s/m & l/xl), een siliconen laagje en een lichte huidskleur. Beide varianten werken op dezelfde manier, maar hebben alleen een andere kleur.

Tape That ThighTape that thigh magic body fashion

 

In het Tape That Thigh pakje zitten 5 setjes die eenmalig te gebruiken zijn. In de Silicone Tape That Thigh pakje zitten 2 setjes en ook daarbij is ieder setje eenmalig te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €14,99 per pakketje!

Ben jij benieuwd geworden en wil jij zorgeloos je kleding kunnen dragen zonder dat je last krijgt van pijnlijke benen? Shop ze dan nu online, je vindt ze hier!


1 Comment
  1. Beste lezer, Heb dit artikel net een paar weken geleden aangeschaft en is echt fantastisch! werkt goed en laat niet los. Veel minder last van gevoelige plekken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.