Beauty: Verwen de huid met deze producten van Aruba Aloe!

Beauty: Verwen de huid met deze producten van Aruba Aloe!

Aruba Aloe

Aruba Aloe is een mooi, natuurlijk verzorgingsmerk, met producten voor het hele lichaam en haar. Ze bieden een goede verzorging door alle fijne ingrediënten en de pure Aloe Vera uit Aruba. Vandaag vertellen wij jullie meer over deze producten en wat ze doen!

Aruba Aloe werd in 1890 opgericht door Cornelis Eman en is daarmee het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld. De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld dat is natuurlijk geweldig!

Alle producten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel, hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit. Vandaag willen wij jullie kennis laten maken met bovenstaande producten.

vitamine e
Vitamine E Skin Care Gel

Deze gel ruikt heerlijk! Hij is olievrij en is ideaal voor de droge, geïrriteerde huid die extra verzorging nodig heeft.

De gel heeft de perfecte samenstelling van pure Aloë vera gel afkomstig uit Aruba, vitamine E en vochtinbrengende bestanddelen voor celregeneratie. Hij trekt snel in en is heel fijn om voor het slapen gaan te gebruiken of gewoon voor dagelijks onder de make-up als basis aan te brengen.

Special Care Lotion

Dit is een bestseller en tevens ook mijn favoriet. Een hele fijne crème te gebruiken voor het hele lichaam. Deze intens hydraterende lotion bevat extra vitamine E, pure Aloë vera uit Aruba en vochtinbrengende Jojoba olie die de droge en geïrriteerde huid voedt en zacht en soepel houdt.

Tip: Heerlijk om als handcrème te gebruiken!

Shower Gel

Dit is een shower gel met een hele aangename geur en is vochtinbrengend. Het bevat pure Aloë vera uit Aruba en essentiële, vochtinbrengende bestanddelen voor rijk schuim.

Tip: Gebruik een kleine hoeveelheid, het schuimt namelijk erg goed en daarnaast is het een milde zeep om ook het gezicht mee te reinigen. We love it!

 

Wij zijn heel enthousiast over de werking en formule van Aruba Aloe. Ben jij ook enthousiast en nieuwsgierig geworden? De mini verpakkingen zijn al verkrijgbaar vanaf €10,00 per stuk en je vind ze hier!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.