Fashion: Ontdek de ‘low back body’ van Magic Body Fashion!

Fashion: Ontdek de ‘low back body’ van Magic Body Fashion!

magic body fashionHeb je een perfecte jurk gevonden, maar is de rug te laag en lastig met een bh? Of heb je een shirtje waar de rand van je bh net zichtbaar blijft? Met de low back body van Magic Body Fashion, kan jij je rug laten zien zonder zorgen!

Body’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze kast en vandaag vertellen wij je precies waarom deze low back body niet mag ontbreken.

Niet alleen als kledingstuk, maar ook als basis zijn ze ideaal. In dit geval zijn ze er met een extra lage rug om bepaalde kledingstukken makkelijker te kunnen dragen.

invisible underneath every party outfit

Low back body

De low back body is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, zwart & latte (huidskleur). Eigenlijk zou je beide kleuren in je kast moeten hebben, zo heb je voor iedere kleur outfit de perfecte basis-items. Deze body is gemaakt van een hele mooie stof, sluit perfect aan, is corrigerend bij de borsten én te dragen mét of zonder een bh.

low back body

 

 

 

 

low back body 2

 

 

Bij veel body’s heb je een normaal broekje aan de onderkant, maar deze body is voorzien van een string en heeft een ideale sluiting met haakjes.

Last but not least, de maten natuurlijk! Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat aanschaft, hebben wij hieronder maattabellen bijgevoegd hoe Magic Body Fashion adviseert. Op die manier koop je nooit de verkeerde maat.

 

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de low back body of naar alle andere shapewear van Magic Body Fashion? Bovenstaande body’s zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en voor 34,99 shop je ze hier!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.