Fashion: Deze zomerjurkjes wil jij hebben van My Jewellery!

Fashion: Deze zomerjurkjes van My Jewellery wil jij hebben!

my jewelleryZomerse temperaturen vraagt om een fijne zomerse outfit! Bij My Jewellery scoor jij de leukste zomerjurkjes en wij hebben er een aantal voor jullie geselecteerd. Bekijk ze snel hieronder en shop ze via de linkjes hieronder direct online.

Summerproof

Zijn je benen inmiddels helemaal summerproof? Deze week belooft het een prachtige week te worden. Heb je helaas geen vrij deze week? Niet getreurd, er komen vast nog genoeg andere mooie dagen of leuke festivals waar jij kunt shinen in een prachtig jurkje. Naast festivals is het nu ook weer volop bruiloft-seizoen. Bruiloft jurkjes zijn er ook in alle soorten en maten dus er is voor ieder wat wils.

Dit jaar zien we veel bloemenprintjes en polkadots, maar de spijkerjurk is ook weer terug van weggeweest. Hou je van wat meer basic-items? Dan hebben ze daar ook een ruim assortiment in bij My Jewellery.

Hieronder vinden jullie van ons een selectie met jurkjes, die (wat ons betreft) niet mogen ontbreken in jouw garderobe. Geniet van een greep uit de collectie en laat je inspireren!

Bovenstaande gele bloemenjurk met overslag, koop je nu via deze link!

Voor de extra warme dagen, liever iets zonder mouwtjes? Je shopt ze hier & hier!

Midi spijkerjurk met strik vind je hier & via deze link vind je deze zwarte flower dress met ruches.

Bovenstaande lange blauwe jurk met ‘cheetah’ print vind je hier!

Het zwarte jurkje met mesh vind je hier en de paarse bohemian jurk vind je hier!

Heb jij inmiddels genoeg inspiratie opgedaan door bovenstaande items en ben jij benieuwd geworden naar de hele collectie? Bekijk het gehele assortiment hier en bestel jouw jurkje direct online. Ze hebben gratis bezorging boven de €50,00, maar houd er rekening mee, dat door de vele bestellingen iets langere levertijd gehanteerd wordt. 🙂

 


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.