De Wella Invigo Sun lijn beschermt jouw haar tegen de zon + WIN 5x Wella Invigo Sun producten!

Deze Wella Invigo Sun producten kun jij winnen en beschermen het haar!

Wella Invigo VrouwenstyleDe Wella Invigo Sun lijn is speciaal ontwikkeld om het haar te beschermen tegen de UV-stralen van de zon. Vandaag vertellen wij jou meer over deze producten en geven wij 5 pakketen weg van de Wella Invigo Sun lijn!

Tijdens de warme dagen, is het extra belangrijk om zowel je huid als je haar te beschermen. Zon, zee, strand, kan het haar uitdrogen waardoor het meer voeding nodig heeft. Buiten dat het haar van binnenuit gevoed wordt, is het ook heel belangrijk om de juiste producten te gebruiken en je haar op die manier te beschermen.

Wella Invigo Sun

De Invigo Sun lijn van Wella heeft een diep herstellende werking en zorgt ervoor dat het haar er direct weer gezond uitziet en zacht aanvoelt. Door de heerlijke geur heb je niet alleen het gevoel dat het voedend is, maar ook een schoon gevoel.

  • AFTER SUN CLEANSING SHAMPOO MET PROVITAMINE B5

Deze shampoo zorgt voor een milde reiniging van het haar, na blootstelling aan het strand en bijvoorbeeld zeezout.

Breng de shampoo aan op vochtig haar en spoel grondig uit.

  • AFTER SUN EXPRESS CONDITIONER MET PROVITAMINE B5

Deze after-sun conditioner zegt het al en is bedoelt om te gebruiken na het zonnebaden. Het zorgt ervoor dat het haar diep wordt gevoed en herstellend werkt. Deze after-sun conditioner bevat abrikozenolie en is beschikbaar in de 30ml & 200ml variant.

Breng aan op het haar, na het wassen met de Invigo Sun shampoo. Spoel vervolgens grondig uit.

  • UV HAIR COLOR PROTECTION SPRAY MET PROVITAMINE B5

Dit is een hoogwaardige UV-kleurbescherming en daarnaast een leave-in-spray. Perfect voor een dagje strand om mee te nemen in de strandtas of na het zonnen als aftercare. Deze spray is alleen verkrijgbaar in de 150ml variant.

Spray mag aangebracht worden op droog of vochtig haar. De spray hoeft niet uitgespoeld te worden, maar mag lekker intrekken om het haar extra te verzorgen.

WIN: 5x Wella Invigo Sun!

Ga jij binnenkort op vakantie en mag dit absoluut niet ontbreken in jouw strandtas? Doe dan mee met de winactie en maak kans op 1 van de 5 bovenstaande pakketten.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat een berichtje achter onder dit artikel, waarom jij graag zou willen winnen.
  • Deze winactie loopt tot 4 juli 2019.
  • Wij zullen via onderstaande reacties vijf winnaars bekend maken.

Veel succes! 🙂

Gerelateerde blogs:

De top 10 volumepoeders


30 Comments
  1. Mijn haar droogt altijd ontzettend uit door de zon en is dan net stro, de producten van de Wella Invigo Sun lijn kunnen mij vast goed helpen dit te voorkomen!

  2. Ik zou mijn dochter ermee willen verrassen, ze gaat met haar vader in augustus op vakantie naar Spanje….. chloorwater, zon, dan kan ze lekker haar haren blijven verwennen. Zeker bekend met het merk WELLA maar niet met deze producten. Ik doe dan graag mee
    Jenneke van Maurik

  3. een mooi pakket voor huid en haar.. net zo belangrijk als een paspoort of bikini

  4. zonder zonnebrand ga ik eigenlijk niet naar buiten als de zon schijnt… aan mijn haar denk ik eigenlijk nooit
    Reuze benieuwd naar deze producten. Ik maak graag een kansje

  5. Oh, dat leest als heerlijke producten! Het haar van mijn meiden en mij droogt zo ontzettend uit in de zon, dat deze lijn als geroepen zou komen!

  6. Mijn haar kan niet zo heel goed tegen de zon, het kan dan wel wat extra verzorging gebruiken. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze producten, een mooie kans om ze eens uit te proberen!

  7. Ik doe graag mee, omdat mijn haar in de zomer zo snel droog gaat aanvoelen!

  8. Dit is zijn dé ideale musthaves voor mijn zomer vol opdrachtjes in het zonnetje en mijn vakanties die nog gepland staan. Ik heb pas mijn haren laten kleuren dus een extra bescherming tegen de zon zou zeker van pas komen! 🥰

  9. ☀️ Fijn om mijn haren goed te kunnen beschermen tegen de zon. Vorig jaar was het helemaal ‘stro’ geworden, hopelijk kan ik het met deze Wella Invigo Sun producten goed beschermen i.p.v. altijd een zonnehoed. ☀️

  10. Dat kan ik echt goed gebruiken voor de vakantie naar Griekenland. 🤗

  11. Nice! Ik heb net een nieuw, kort kapsel laten aanmeten en het zou toch zonde zijn als ik na de zomer eindig met een dode marmot op m’n hoofd 😁 Deze lijn zou ik dus graag mee nemen op vakantie!

  12. Tijdens de zomer wordt mijn haar heel klitterig en droog. Ik ben nog opzoek naar een nieuw merk en dit is een mooie kans om hier mee in aanraking te komen! Heerlijk om mee te nemen naar Sicilië deze zomer!

  13. Ik ga niet op vakantie, maar met deze Nederlandse zomerdagen zou dit ook heel goed van pas komen. Ik ben nog niet bekend met deze producten, maar het klinkt allemaal zo goed dat ik het heel graag zou willen proberen. 😃 Mijn haar wordt heel snel droog door de zon, wie weet zijn dit de producten die dat kunnen voorkomen!

  14. Zou super leuk zijn! Net mijn havo diploma gehaald, en dat betekent dus lang zomervakantie! Met dit pakket ben is summer ready & kan ik met mijn beste ook geslaagde vriendinnetje alle stranden zonder haar zorgen af slenteren! Na een duik in de zee is mijn haar altijd net touw, en kan ik gelijk weer 5cm er vanaf laten knippen.. Hopelijk kan ik het met deze Wella producten een kappers bezoekje voorkomen 😁☀️

  15. Wr gaan niet naar Sppanje, Portugal of Italië, maar onze strandvakantie is in Denemarken. Rustige stranden, schoon en wijds, voor ons ideaal. Mijn haar kan dus wel wzt lekkers gebruiken!

  16. Zonbescherming voor je haar wordt snel vergeten, maar doet zoveel goeds! Mijn haar smeekt erom!

  17. Al een tijdje opzoek naar optimale bescherming voor mijn hoofdhuid en haar. Ik wil volop genieten van de zon tijdens de zomer maanden en tijdens mijn vakantie met bescherming. Ik zal dit pakket enorm waarderen om mijn haar goed te verzorgen en te beschermen tegen de zon. Ben heel erg benieuwd naar deze producten .

  18. O heel graag ik heb momenteel een erge droge huid door de zon dus zou meer dan welkom zijn

  19. Dat lijkt me zo heerlijk. Mijn haar is sinds de zwangerschap zo droog en valt echt niks mee te beginnen. Nu gaan wij binnenkort verhuizen en gaan we vlakbij het strand wonen. Dus zijn we ook wat vaker op het strand te vinden. Dus wat extra verzorging van mijn haar zou heel fijn zijn

  20. Mijn haar wordt altijd zo droog in de zomer ik ben benieuwd naar dit product

  21. Mijn haar wordt erg droog van de zon. Dit product lijkt me heerlijk om eens uit te proberen

  22. Leuke winactie! Het leuke aan de zomer is dat mijn haar dan lichter wordt, minder leuk is hoe zwaar de zon mijn haar uitdroogt. Ik doe dus graag mee aan de winactie. Mijn haar is jullie dankbaar 🙂

  23. Wat een leuke actie!! Ik ben dol op heerlijk luieren in de zon of kleuren op een terrasje! Mijn huid verzorg ik erg goed tegen de zon maar over mijn haar had ik eigenlijk nog nooit nagedacht. Ik zou graag willen testen!

  24. Ik maak graag kans, zodat ik mijn haar kan beschermen tegen de felle zon.

  25. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de 5 winnaars. Wil jij jouw adresgegevens mailen naar info@vrouwenstyle.nl? Dan komt het pakketje z.s.m. jouw kant op.

  26. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de 5 winnaars. Wil jij jouw adresgegevens mailen naar info@vrouwenstyle.nl? Dan komt het pakketje z.s.m. jouw kant op.

  27. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de 5 winnaars. Wil jij jouw adresgegevens mailen naar info@vrouwenstyle.nl? Dan komt het pakketje z.s.m. jouw kant op.

  28. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de 5 winnaars. Wil jij jouw adresgegevens mailen naar info@vrouwenstyle.nl? Dan komt het pakketje z.s.m. jouw kant op.

  29. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de 5 winnaars. Wil jij jouw adresgegevens mailen naar info@vrouwenstyle.nl? Dan komt het pakketje z.s.m. jouw kant op.

  30. Van harte gefeliciteerd:

    Sophie van den Brandhof
    Cindy Framke
    Maite Goddyn
    Charlotte de Kreiger
    Nienke Eijs

    Sturen jullie ons jullie adresgegevens toe? Dan komt het z.s.m. jullie kant op!

    Liefs,
    Team Vrouwenstyle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.