Ontdek deze hippe drinkflessen van Kambukka!

Deze drinkflessen zijn hip van Kambukka!

Onlangs werd het mooie merk Kambukka gelanceerd! Voor degene die het merk nog niet kennen, dit is een premium merk met functionele, esthetische & weldoordachte drinkflessen. Vandaag vertellen wij jou, waarom deze drinkflessen zo geweldig zijn!

Ben je vaak onderweg en wil je op die momenten altijd een warm (of koud) drankje bij de hand hebben?Met de drinkfles van Kambukka blijft jouw thee de hele dag warm. Ideaal voor als je niet de tijd hebt om een stop te maken of de hele dag druk bent achter je laptop.

Kambukka heeft veel verschillende designs aangebracht op de flessen. Je hebt dus niet alleen een warme thee, maar ook een mooi design waarmee je gezien mag worden!

De Etna is het type model waar we het vandaag over gaan hebben. Etna houdt het drankje 5 uur (300 ml) of 9 uur (500 ml) warm en 11 uur (300 ml) of 18 uur (500 ml) fris, zónder dat er iets in je tas lekt. De fles heeft een handige 3-in-1-dop. Deze zet je eenvoudig op 1: even drukken om snel een slok te nemen, op 2: volledig openen om de fles te gebruiken als mok of op 3: geheel afsluiten.

  • Vaatwasbestendig deksel
  • BPA-vrij
  • Vacuüm geïsoleerd 18/8 roestvrij staal
  • Lekvrij
  • Antislipbodem

Kortom, een aanrader op het gebied van een multifunctionele en veilige drinkfles. En buiten dat hij multifunctioneel is, echte musthave voor onderweg of naast je werkplek. Ben jij benieuwd geworden naar de drinkflessen-collectie van Kambukka? Kijk snel op de website en bestel jouw favoriete design.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.