Beauty: Ontdek de Summerbox van DutBle en krijg de 1e box gratis via deze speciale link!

Krijg de 1e box gratis via deze speciale link & ontdek de summerbox van DutBle!

DutBle is een sociaal platform om wereldwijd contact te maken met meer dan 200.000 fashionabele vrouwen en tegelijkertijd een platform waar je je kunt aanmelden voor een goodiebox die je iedere 3 maanden ontvangt met geweldige items. Vandaag introduceren wij de Dutble Box en hebben wij een speciale link waarmee jij je 1e box gratis krijgt!

Op de website van DutBle kun je een gratis account aanmaken waar je in contact kan komen met veel interessante mensen die net zo veel van fashion houden als jij. Je kunt op je account aangeven wat jouw social kanalen zijn en mensen volgen die jij interessant vindt (of mensen kunnen jou gaan volgen).

Het is mogelijk om met je account ook je eigen fashion/designer items te verkopen op de DutBle marktplaats en om zelf pareltjes te scoren uiteraard! Wij hebben al een account aangemaakt, ben jij ook nieuwsgierig? Kijk dan op de website om meer informatie te vinden over hoe dat in zijn werk gaat.

DutBle Box

De DutBle Box is een box die elke drie maanden vol met mooie items van toffe en nieuwe merken is gevuld.

De mooiste sieraden, beste huidverzorging en trendy accessoires worden geselecteerd op basis van populariteit, de trends van nu en kwaliteit. Elke doos heeft een leuk thema waarvan de inhoud een verrassing is (iedere box is daarin uniek). Iedere maand betaal je een vast bedrag van €9,95 en de waarde van de Dutble Box is altijd minimaal 100,00!

Inmiddels zijn al meer dan 4.000 leden jou voorgegaan en ben je niet tevreden dan heb je geld terug garantie en is het altijd opzegbaar

Summerbox & een speciale link voor een gratis 1e DutBle Box!

Vandaag introduceren wij de summerbox, een box vol goodie’s voor het festivalseizoen en jouw vakantie.

In deze zomerse Dutble Box zitten hele leuk items:

  • Een goudkleurig schakel-armbandje van Nemi
  • Een matte lipstick van Sovain Cosmetics in de kleur 007 you’re so plain
  • Natural lip & cheek colour van Uoga Uoga
  • Een hele toffe zonnebril van Mae’s
  • Een cupholder flamingo voor je drankje in het zwembad van Swim Essentials x DutBle

Vooral het armbandje van Nemi, de matte lipstick van Sovain & de Natural lip & cheek colour van Uoga Uoga zijn onze favorieten! Prachtige matte roze nude kleuren.

Ben je enthousiast geworden en wil jij een gratis eerste box ontvangen? Meld je dan aan als member via deze link en ontvang je eerste box gratis! Mocht je het trouwens leuk vinden om mee te denken over de inhoud van de Dutble Box, bekijk dan de Instagram pagina @DutBleyourvote en deel jouw mening!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.