Fashion: Ontdek deze nieuwe Akilia Mini horloges van Danish Design!

Danish Design lanceerde deze nieuwe Akilia Mini horloges!

Ben je op zoek naar een tijdloos en modern horloge? Dan moet je zeker kennis maken met de horloges van Danish Design. Onlangs lanceerde Danish Design de nieuwe Akilia mini horloges en vandaag laten wij jullie kennis maken met dit design!

Het perfecte horloge is soms heel lastig te vinden. Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze en je ziet de meest bijzondere uitvoeringen en ontwerpen voorbij komen. Voor ieder wat wils natuurlijk, maar op het moment dat je op zoek bent naar een strak en elegant design dan ben je bij Danish Design aan het juiste adres.

Danish Design bestaat al sinds 1988 en biedt een breed assortiment aan voor zowel vrouwen als mannen. Scandinavische merken staan erom bekend, dat ze minimalistische en strakke designs hebben en dat zie je overduidelijk terug in de collectie van dit prachtige merk. Een mooie afwerking, luxe uitstraling en nu dan ook te krijgen in een mini variant.

De Akilia Mini serie horloges zijn gemaakt van roestvrij staal en de klokjes hebben een glasplaat van mineraalglas. Alle horloges zijn voorzien van een meshband die heel gemakkelijk te verstellen is in de juiste maat voor jouw pols. De wijzerplaat heeft een diameter van 22mm en de horloges zijn in 5 verschillende uitvoeringen te verkrijgen:

 

Wij zijn helemaal fan! Door het tijdloze design, is het horloge op veel manieren te dragen. Wil je een chique outfit dan staat hij prachtig bij een cocktailjurk met prachtige pumps, maar hij kan ook heel stoer gecombineerd worden met een oversized witte blouse, boyfriend jeans & sneakers.

Vind je deze variant iets te smal? Er is ook een medium collectie van deze Akilia horloges!

Ben jij net zo fan als wij van Danish Design en wil jij je eigen Akilia Mini horloge? De Akilia Mini horloges zijn nu hier verkrijgbaar vanaf  €119,00!

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.