Leren breien voor beginners met dit handige pakket van We Are Knitters!

Ben je toe aan een nieuwe hobby of lijkt het je gewoon hartstikke leuk en ontspannend om te leren breien? Bij We Are Knitters ben je helemaal aan het juiste adres als het op handwerken aankomt! Wij waren zelf erg nieuwsgierig en introduceren vandaag het brei-pakket voor beginners.

We Are Knitters

Bijna ieder meisje heeft vroeger wel eens meegekeken hoe oma zat te breien en dat wilden we dan zelf ook wel graag leren. Bij oma in de leer, zijn er op die manier best een aantal mensen aan hun brei-skills gekomen. Helaas merk je ook dat wanneer je ouder wordt en er minder tijd voor vrijmaakt, de kennis en handelingen verwateren. De hoogste tijd om daar iets aan te doen!

We Are Knitters is gespecialiseerd in alles wat aankomt op handwerken. Denk hierbij aan breien, haken, borduren arm breien & hand dye. En omdat zij met 4 verschillende niveaus werken (beginner(heel makkelijk), makkelijk, ervaren & moeilijk), kan je er voor kiezen om weer lekker bij ‘het begin’ te starten en alle kennis weer van voor af aan op te doen.

Alle garen waarmee We Are Knitters werken zijn afkomstig uit Peru. De garen zijn afkomstig van  schapenwol, baby alpaca, merino en pima katoen en vloeien voort uit milieuvriendelijke processen.

Brei-pakket voor beginners

Bovenaan de website vind je een button met pakketten. Als je hierop klikt, vind je onder het kopje beginners allemaal mooie items om zelf te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke warme muts of sjaal voor de komende winter.

Wij hebben gekozen voor de Brera Cardigan, een heerlijk warm oversized vest.
Bij het samenstellen van je eigen breipakket, kies je de gewenste taal van het patroon, de gewenste kleur van de bollen wol, heb je keuze uit twee soorten breinaalden en geef je je maat aan zodat er altijd genoeg bollen wol in jouw pakket terecht komen.

Vind je het lastig om alleen vanaf een patroon te starten? Geen probleem! Er staan op de website hele handige video’s om je nog beter op weg te helpen. Persoonlijk hebben wij veel gehad aan de video waarbij geholpen wordt tijdens het opzetten van de steken. Alle how-to video’s vind je hier!

Waarom kiezen voor We Are Knitters?

Een ontzettend leuk concept van We Are Knitters! Op dit moment zijn we zelf nog druk bezig met het breien van de Brera Cardigan, maar hopelijk krijgen we deze snel genoeg af voordat het weer buiten kouder begint te worden.

Naast een goede uitleg en een goed product zijn onderstaande dingen ook nog wel belangrijk om te weten:

  • Gratis verzending bij bestellingen boven de 80,00.
  • Betalen is 100% veilig.
  • Terugzending van jouw bestelde pakket is mogelijk binnen 14 dagen.
  • 5-7 dagen levertijd.
  • Alle WAK zakken zijn van gerecycled materiaal.
  • De breinaalden zijn niet van plastic, maar 100% berkenhout.
  • De textielgaren zijn gemaakt van restjes textiel.
  • 100% natuurlijk.

Ben jij er al helemaal uit wat jouw eerste brei-project gaat worden? Bekijk snel de mogelijkheden online en bestel jouw WAK pakket via de webshop. Alvast heel veel breiplezier! 🙂

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.