Zeg vaarwel tegen een onzuivere huid met deze natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda!

Zuiverende producten tegen de onzuivere huid van Weleda

Heb je last van een onzuivere huid en daarnaast ook een gevoeligere huid? Weleda heeft nu een 100% natuurlijke lijn die volledig aansluit op de onzuivere huid en speciaal ontwikkeld is om acne en puistjes te bestrijden.

Weleda heeft een ruim assortiment aan producten die geschikt zijn voor alle leeftijden en huidtype. Vandaag behandelen wij de producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de ‘lastigere’ huid.

Iedereen heeft wel eens last van een puistje, maar als je regelmatig last hebt van onzuiverheden dan kan dat ook effect hebben op hoe je je voelt. Het is daarom ook extra belangrijk om de juiste verzorgingslijn te kiezen waarbij de huid de kans krijgt om iedere dag opnieuw goed te herstellen.

Binnen deze 100% natuurlijke lijn, zijn er 4 producten beschikbaar die er alles aan doen om je huid weer in balans te krijgen.

Zuiverende Reinigingsgel

  • Face wash voor de vette en onzuivere huid.
  • Reinigt, verzacht en kalmeert de huid.
  • Vermindert overtollig talg.
  • Droogt de huid niet uit.

Weleda Zuiverende Reinigingsgel reinigt tot diep in de poriën, verwijdert make-up en vermindert onzuiverheden. Daarnaast bevat de reinigingsgel pure ingrediënten zoals extract van wilgenbast en zoethoutwortel. Deze ingrediënten werken antibacterieel, verzachtend en kalmerend. Het geeft een heerlijk schoon en zacht gevoel zonder dat het de huid uitdroogt!

Zuiverende Gezichtscrème Light

  • Vermindert puistjes en onzuiverheden.
  • Werkt snel en doeltreffend.
  • 100% natuurlijk, zonder synthetische stoffen.

Deze creme is een ideale basis voor onder je make-up of voor het slapen gaan. Het matteert de huid dus is ideaal voor als je sneller last hebt van een vette huid.

SOS Anti-Puistjes Gel

  • Lokale behandeling van onzuiverheden.
  • Vermindert roodheid en een gespannen gevoel.
  • 100% natuurlijk, zonder synthetische stoffen.

Heb je net de avond voordat je een belangrijke dag hebt een puistje die de kop op steekt? Dan is dit je redder in nood! Het puistje is niet direct weg, maar haalt wel het vurige weg en zorgt ervoor dat het puistje niet erger wordt. Ideaal voor in noodgevallen!

Concealer

  • Camoufleert puistjes en onzuiverheden.
  • Werkt antibacterieel en doeltreffend.
  • 100% natuurlijk, zonder synthetische stoffen.

Zodra je huid na alle vorige stappen heel veel rustiger is, is het ook veel makkelijker om de plekjes die nog zichtbaar zijn te bedekken. Daarvoor is de concealer perfect. Het heeft een dikkere structuur waardoor het een goede dekking geeft op rode plekjes/puistjes en zorgt voor een egale teint.

Our Favorite

Helaas herkennen wij ook de problemen van een onzuivere huid en is het altijd een struggle om daarmee om te gaan. Er zijn ontzettend veel producten op de markt waardoor het lastig blijft om een juiste keuze te maken. We hebben uitgebreid getest en delen graag onze ervaring!

Wat erg fijn is, is dat de producten 100% natuurlijk zijn en niks wordt getest op dieren.
Ons favoriete product uit deze reeks is absoluut de face wash. De huid voelt echt ontzettend fris en schoon en er komt een hele aangename citrus-geur vrij. Met de zuiverende gezichtscrème zie je direct een matterend effect op de huid en dit is echt perfect voor onder make-up. Het is vast herkenbaar dat gedurende de dag de huid helaas de neiging heeft om vet te worden, dit wordt gelukkig gecontroleerd door de crème waardoor je geen vet laagje hebt over de gehele dag. De concealer vonden wij iets te dik qua structuur, maar dit verschilt natuurlijk per huid. Er is maar 1 kleur beschikbaar dus dit moet ook net je kleur zijn.

De prijs-kwaliteit verhouding is echt heel goed, maar mocht je het ‘een dingetje’ vinden om direct alle producten aan te schaffen dan adviseren wij zeker om eerst te starten met de face wash & de zuiverende gezichtscrème. Deze combinatie liet eigenlijk binnen 1,5 week al goed resultaat zien. Ben jij benieuwd naar alle producten en de prijzen? Bekijk ze dan nu via de website van Weleda en ervaar zelf hoe fijn de producten zijn!

Lees ook:

De top 10 eeltverwijderaars


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.