Bezoek nu de hilarische theaterproductie ‘Mijn man begrijpt me niet’

Bezoek nu de hilarische theaterproductie ‘Mijn man begrijpt me niet’


Afgelopen zondag 3 november is de hilarische theatershow in première gegaan bij DeLaMar Theater in Amsterdam. samen met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess vormt dit trio de cast van de nieuwe theaterproductie ‘Mijn man begrijpt me niet’. Een feelgood komedie vol herkenbare situaties die je gezien moet hebben!

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien…

 

De voorstelling is vanaf nu tot en met maart 2020 in 60 theaters in Nederland te zien. Benieuwd naar wanneer de voorstellingen zijn en wil jij je kaartje bemachtigen? Bekijk de complete speellijst op www.mijnmanbegrijptmeniet.nl.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.