Fashion: GANT bestaat 70 jaar en helpt het milieu met duurzame collecties!

GANT bestaat 70 jaar!

Het avontuur begon in 1949 voor GANT, toen ze alleen nog op de markt waren met shirts. Inmiddels zijn zij in de loop der jaren ontzettend groot geworden en vieren wij op dit moment dat GANT 70 jaar bestaat. Vandaag vertellen wij jullie waarin zij zich onderscheiden in de huidige mode-industrie.

De mode-industrie heeft veel vragen te beantwoorden, met name op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid en dat is natuurlijk helemaal niet zo gek, anno 2019. We letten tegenwoordig steeds meer op hoe kleding gemaakt wordt (onder welke omstandigheden) en kopen steeds vaker gerecyclede producten.

GANT

GANT heeft als doel het milieu langs de kust te beschermen en hebben een samenwerking opgezet met SEAQUAL. Tijdens deze samenwerking hebben zij 165 miljoen ton plastic, dat in onze oceanen voorkwam omgevormd tot garen en hebben die garen gebruikt binnen de Ocean Prep collectie. Een greep uit de collectie met iconische blouses & overhemden, gemaakt van gerecycled plastic vind je hier.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de gehele collectie van GANT en vier jij ook graag dat zij zo milieubewust produceren voor ons? Shop dan nu prachtige en verantwoorde items op de webshop van GANT!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.