Vrouwen beleven steeds meer plezier aan speelgoed voor in de slaapkamer

Vrouwen beleven steeds meer plezier aan speelgoed voor in de slaapkamer, de zogeheten sextoys. Heb jij al seksspeeltjes in jouw nachtkastje?

sextoys voor vrouwen

Begin deze maand, op 4 november om precies te zijn, was het Sex Toy Day. En aangezien de feestdagen in volle aantocht zijn, is het misschien leuk om je te laten inspireren voor een kerstcadeau, te schenken door partnerlief. Wat zet jij dit jaar op je verlanglijstje?

Als je onbekend bent met sextoys voor vrouwen, dan is het wellicht de hoogste tijd om de eerste stap te nemen. Waarom niet immers? En het kan prima aanvullend op het seksleven dat je al hebt.

Van start tot finish

Voordat je een nieuw ‘vriendje’ aanschaft is het echter wel belangrijk om te bedenken wat je zelf als prettig ervaart. Begin bijvoorbeeld met wat kleinere speeltjes en ga niet direct voor de echte vibrator. En heb je niet direct voltreffers? No worries, er is voldoende keus en variatie als het gaat om erotisch speelgoed.

Heb je echter al ervaring met dit 18+ speelgoed, dan is het mogelijk tijd om iets nieuws te proberen. Laat je bijvoorbeeld inspireren door schrijfster Heleen van Rooyen. Misschien vind je haar persoonlijk ietwat over de top, maar het plezier dat zij uit haar slaapkamer haalt is toch wel inspirerend. Haar assortiment is dan ook indrukwekkend.

Innovatie

De nieuwe ontwikkelingen en technologieën die de sextoy-industrie allemaal toepast in hun nieuwste apparaten is gigantisch. Elk jaar verschijnen er zaken op de markt waar je mond door verbazing van openvalt. Was je bijvoorbeeld al bekend met cruise control? Deze functie, die automatisch de intensiteit verhoogt wanneer een speeltje hard tegen het lichaam wordt gedrukt, vind je terug in sextoys. Je ervaart op die manier nieuwe sensaties en betere, sterkere orgasmes.

Samen uit, samen thuis

En alhoewel er sextoys voor zowel vrouwen als mannen zijn, hoef je het gebruik hiervan natuurlijk niet te beperken tot die ‘momenten voor jezelf’. Ontdek ook samen met je partner wat er allemaal verkrijgbaar is en voeg nieuwe spanning toe aan jullie samen zijn. Misschien kun je iets voor jouw partner onder de boom leggen met kerst? Als je geen ervaring hebt met Dildo’s, raden we je aan om een Dildo gids voor beginners te lezen.

Look ook:

Bestaat viagra voor vrouwen wel?


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.