Bruidsschoenen of normale hakken? Houd hier rekening mee

Ga je voor speciale bruidsschoenen of normale hakken onder jouw trouwjurk? Welke keuze je ook maakt, houd hier rekening mee..

bruidsschoenen tips

Als de trouwjurk is uitgekozen, dan resteren de schoenen. Sommigen claimen dat trouwschoenen helemaal niet noodzakelijk zijn en zelfs vaak wat suf. Nee, gewone hoge hakken die mooi matchen zijn prima. Toch? Toch?!

Veel bruidsschoenen beschikken niet over de spectaculaire hak die sommige vrouwen graag zouden terugzien tijdens hun speciale dag. Als je bij het altaar staat dan moeten de genodigden zich immers wel een kunnen vergapen aan jouw sprookjesachtige, doch sexy voorkomen.

Zijn er leuke trouwschoenen?

Natuurlijk! Er zijn talloze bruidsschoenen beschikbaar en ondanks de soms wat stoffige reputatie, zijn er echt zat schoenen die zijn voorzien van een mooi kleurtje, wat bling, kan of zelfs satijn. En het mooie is dat je echt niet altijd een compromis hoeft te sluiten als het gaat on design versus comfort. Kies je trouwens slim – bijvoorbeeld een mooie nudekleur – dan weet je ook bijna zeker dat je ze na de bruiloft vaker kunt dragen.

Verschil tussen bruidsschoenen en de normale hak

Is er wel verschil tussen de twee schoentypen? Jazeker! Vrijwel iedere vrouw weet dat je bij het dragen van hakken op een gegeven moment pijntjes zult ervaren. Helemaal als het gaat om een feestje dat wordt uitgezongen tot een respectabele tijd. Hoort erbij, zou je denken. Nou, niet tijdens je bruiloft.

Wist je dat trouwschoenen veel stabieler lopen dan de gewone hoge hak? Dit is het geval zodat ook de bruid met minder ervaring op hakken prima uit de voeten kan tijdens de speciale dag. Daarbij vind je aan de binnenkant ook dempend materiaal, een soort kussentjes. Na het officiële gedeelte kun je dus gerust de dansvloer op. Oh, en de schoenen zijn ook van een materiaal dat niet zal blijven haken achter de trouwjurk.

Al met al raden we je onder de streep toch aan om voor jouw speciale dag te kiezen voor authentieke bruidsschoenen. Er zijn tegenwoordig voldoende flitsende ontwerpen, zodat je toch dat Sex & the City-gevoel kunt krijgen. Comfortabel en sexy!

Gerelateerde blogs:

De Sneakertrends van 2024: Een Jaar van Contrasten en Comfort


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.