Deze unieke sweater van 30.000 euro staat symbool voor bewustwording rondom niet-massa geproduceerde items

Deze unieke Diamond Flower sweater van Haruco-vert kost 30.000 euro en staat symbool voor bewustwording rondom niet-massa geproduceerde items.

Diamond Flower sweater Haruco-vert 30.000 euro

Haruco-vert viert de lancering van haar webshop met een spraakmakende creatie. Speciaal voor deze gelegenheid én om bewustwording te creëren voor niet-massa geproduceerde fashionitems, introduceert het modemerk namelijk de Diamond Sweater, die is ingelegd met echte diamanten een een prijskaartje draagt van 30.000 euro. Maar let op, je kunt ook meebieden via een veiling en het bod staat momenteel op een zeer aantrekkelijk niveau.

Rutger Prommenschenckel, oprichter van Haruco-vert, vertelt: “Om de lancering van onze webshop te vieren, hebben we één uniek stuk gemaakt. We wilden de wereld verrassen met iets verbluffends, adembenemends en over de top. We hebben dit unieke item gemaakt voor iedereen die staat voor uniekheid, niet geloofd in massa geproduceerde artikelen en ambachtelijk handwerk kan waarderen. Als jij je kunt vinden in onze visie, dan kan dit unieke item van jou zijn voor een verbluffende 30K!”

De adviesprijs van 30.000 euro is verklaarbaar, want de sweater beschikt over een bijzonder design met waardevolle eigenschappen. Donkerblauw gekleurd en glinsterend, is de trui om te beginnen voorzien van geborduurd gouddraad. We zien een fraai bloemmotief dat wordt gesierd met 61 briljant geslepen diamanten, allemaal gezet in chatons van witgoud. De 21 grotere stenen die we terugvinden op de trui worden overigens geleverd met een certificaat van Hoge Raad voor Diamant (HRD), gevestigd in Antwerpen, België, en zijn gegraveerd met een gepersonaliseerd nummer.

Natuurlijk is de vraagprijs van de Diamond Flower sweater niet voor iedereen betaalbaar. Haruco-vert heeft echter aantrekkelijke alternatieven. Zo biedt de webshop meer betaalbare, met de hand- en lintgeborduurde sweaters. De truien in kwestie hebben hun borduursel te danken aan ‘Wereldwijven ateliers’, een stichting die vrouwen in Nederland, met roots van over de hele wereld, de mogelijkheid geeft om met elkaar in contact te komen door ambachtelijk handwerk. Deze sociale betrokkenheid biedt hen meer kans op zelfontwikkeling, de stimulatie van talent en het leren van de Nederlandse taal.

Diamond Flower sweater en andere opvallende fashionartikelen kopen

De Diamond Flower sweater met een adviesprijs van 30.000 euro vind nu je in de Harcuo-vert webshop terug in de maten S/M, L/XL en XXL. Is het prijskaartje je te gortig, dan kun je ook meebieden via veilingwebsite Catawiki. Hier wordt een exemplaar van de Diamond Sweater (Maat: EU 42 (IT 46 – ES/FR 42 – DE/NL 40) geveild en de biedingen liggen op moment van publiceren nog laag!

Diamond Flower sweater Haruco-vert 30.000 euro

Diamond Flower sweater Haruco-vert 30.000 euro

Diamond Flower sweater Haruco-vert 30.000 euro

Diamond Flower sweater Haruco-vert 30.000 euro


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.