GIVEWAY: Wat zou jij uitkiezen met €150 tegoed voor Winkelstraat.nl?

Wij mogen een aantal mooie tegoedbonnen weggeven voor online luxury platform Winkelstraat.nl. Wat ga jij nemen als je wint?

win winkelstraat.nl voucher

Het uitgebreide assortiment van Winkelstraat.nl aan topmerken is jullie ongetwijfeld bekend. Nu de feestdagen heel snel naderen en de tijd voor cadeautjes kopen (en krijgen!) aanbreekt, hebben wij iets moois voor jullie. Iets heel moois. Wij geven namelijk in samenwerking met de populaire webstore een aantal tegoedbonnen weg!

Van Kenzo truien, Balenciaga sneakers, Gucci riemen en  Reinders broeken tot Michael Kors tassen en Alexander McQueen shirts, bij Winkelstraat.nl vind je eigenlijk alles wat de fashion minded vrouw maak kan wensen. En het leuke is, binnen hun zeer uitgebreide én gevarieerde collectie vind je regelmatig items die slechts in één stuk of één maat komen, waardoor je zeker weet dat niet iedereen ermee loopt.

Zoals het een Nederlandse winkelstraat betaamt, ook al is hij digitaal in dit geval, is het aanbod ook rijkelijk voorzien van Nederlandse merken. Alle grote luxe high fashion merken uit het buitenland zijn aanwezig, maar ook onze Nederlandse topmerken worden hier verkocht. De kwaliteit van de fashionlabels van eigen bodem is beter dan ooit tevoren en heeft er zelfs voor gezorgd dat de hegemonie van fashion brands uit de VS, Italië en Frankrijk onder jongeren definitief voorbij lijkt.

Mede dankzij social media en de nationale support zijn Nederlandse labels als In Gold We Trust, Reinders, Daily Paper, Filling Pieces en Airforce nu minstens zo populair onder de consument als de gevestigde orde uit het buitenland. Wist je dat bijna de helft van de kleding uit de luxury fashion en streetwear die we kopen volgens onderzoek van Nederlandse merken komt?

winkelstraat.nl Elisabetta Franchi
Elisabetta Franchi vind je ook bij Winkelstraat.nl

Op onze kosten shoppen bij Winkelstraat.nl

De online deuren van Winkelstraat.nl openden alweer enige tijd geleden, in 2012. Sindsdien is de merkenwebshop ontzettend gegroeid dankzij een aanbod en collectie waarvan de producten afkomstig zijn van exclusieve boutiques en merken, verspreid door heel Nederland en Europa. Dankzij Winkelstraat.nl krijgen we al jaren toegang tot exclusieve collecties van meer dan 600 Premium en Luxury Brands. Bovendien is iedere collectie uniek en aangevuld met de nodige limited editions.

Vogue gaf Winkelstraat.nl niet al te lang geleden zelfs een plekje tussen de Top 100 beste webshops, een te gekke prestatie. Ben jij al een tevreden klant of wil je graag met ze kennismaken, dan moet je even opletten. Wij geven namelijk een aantal tegoedbonnen weg t.w.v. maar liefst €150! Kun je bijvoorbeeld iets uit de collectie van Balmain, Versace of Filling Pieces bestellen op onze kosten. Of check eens de Airforce winterjassen en Nubikk schoenen, twee upcoming Nederlandse labels.

win winkelstraat.nl voucher

Meedoen is simpel

Win €150 tegoed voor Winkelstraat.nl door ons een mailtje te sturen via info@vrouwenstyle.nl, met het onderwerp ‘WSNL150’ en wie weet mag jij binnenkort shoppen op onze kosten!

Succes!

Meedoen kan tot 11 december en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.