HOTSPOT: Shoppen en lunchen bij STIJLdepartment op IJburg

Shoppen en lunchen bij STIJLdepartment op IJburg, Amsterdam

Persoonlijk stijladvies, prachtige collecties & heerlijk lunchen na afloop, bij STIJLdepartment ben je helemaal aan het juiste adres! Wij zijn er onlangs geweest en geven jou een kijkje binnen bij deze leuke hotspot.

Het nieuwe jaar is inmiddels al volop gaande en dat betekent dat wij leuke hotspots onder de loep zullen nemen. Net buiten de binnenstad van Amsterdam, aan de Pampuslaan op IJburg, zit STIJLdepartment Shop & STIJLdepartment Cafe. Een fraai pand waar je vanuit de winkel zo doorloopt naar het gedeelte om koffie te drinken en te lunchen.

Shop

In de STIJLdepartment Shop hangen mooie collecties van onder meer Scandinavische merken als Just Female & Gestuz. Deze labels staan erom bekend dat zij strakke, minimalistische en fraaie designs binnen hun collecties hebben.

Naast kleding vind je er ook accessoires, zoals lingerie, mutsen, sjaals en sieraden. Eigenaresse Deborah streeft ernaar om een betaalbare collectie in de winkel aan te bieden met wekelijks nieuwe items. De prijzen zijn heel gevarieerd, van goedkoop tot prijziger, dus er is voor iedere portemonnee wel iets leuks te vinden. Woon je niet echt in de buurt? Ze hebben ook een online webshop!

”Het allerbelangrijkste is dat vrouwen zich lekker voelen als ze naar buiten lopen”

Deborah Papilaja, eigenaresse en styliste.

Styling

Bij STIJLdepartment werken professionals die jarenlang ervaring hebben om jou het beste advies te geven op het gebied van kledingstijl. Heb je een nieuwe baan, een feestje of iets anders memorabel, en wil je deze nieuwe look vastleggen tijdens een toffe fotoshoot, dan kun je dit allemaal heel gemakkelijk online boeken via de website.

Café

Het STIJLdepartment Café is een gezellig ingerichte hotspot waar je terecht kan voor een goede kop koffie uit de koffiebar of een lekkere lunch, inclusief keuze uit diverse verse smoothies.

Het is heel cozy ingericht met bijzondere muurschilderingen, een photowall, rieten stoeltjes met kussens, beschilderde bordjes aan de muur & geweldige hanglampen. We love the details!

Door alle creativiteit die we terugzien in het interieur, is het ook een perfecte plek om je laptop open te klappen en aan het werk te gaan.

Naast een toffe locatie om te lunchen en te shoppen, is het nu ook mogelijk om de locatie af te huren voor bijvoorbeeld een feestje of een ander evenement. Alle informatie hierover vind je online op de website.

Hebben wij je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden naar de STIJLdepartment Shop & Café? Check dan snel de openingstijden en ga gezellig langs op de Pampuslaan!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.