Waarom je 2020 in moet gaan met deze bedroom toys

Ga 2020 in met deze bedroom toys en maak het allemaal een stukje spannender in de slaapkamer. We leggen uit!

bedroom toys sextoys

Sextoys hebben de afgelopen jaren enorm gewonnen aan populariteit. Ze zijn voor bijna iedere doelgroep interessant, want vrijwel iedereen kan er plezier aan beleven. Ze prikkelen de zintuigen en de fantasie en dragen bij aan lust en verlangens. Welke speeltjes spreken jou het meeste aan?

Bedwelmende olie, een plagende veer, een blinddoek om de zintuigen sensueel te prikkelen of een vibrator voor extra genot. Het spel der liefde is heel gevarieerd te spelen en wij hebben een aantal populaire bedroom toys voor je op een rij gezet.

Bedroom toys

Er zijn veel verleidelijke tools om het een stuk warmer te maken in de slaapkamer. Nee, we hebben het niet over de verwarming of open haard, maar over speeltjes die ons op seksueel vlak op ontdekkingsreis brengen.

De massageoliën, sexy kleding en lingerie zijn de meesten wel bekend, maar what about de seksspeeltjes? Deze sextoys zijn er ter stimulering van het genot, zoals bijvoorbeeld de vibrator, de trileitjes, de cockring en de vacuümpomp. We belichten ze kort!

1. Vibrator en dildo

Veruit het meest verkocht en dus het populairst is de vibrator. Deze toy brengt krachtige trillingen die de clitoris enorm kunnen stimuleren. Niet alleen in de ‘eigen’ tijd, maar zeker ook tijdens het vrijen met je partner. Ook een optie, en tevens enorm bekend, is de dildo. Een groot formaat dildo of juist klein, het is er allemaal. Bedoeld voor penetratie, trilt deze sextoy niet. Wel kun je ‘m bijvoorbeeld eerst opwarmen voor extra sensatie.

2. Trileitjes en vaginale balletjes

Ze hebben vele namen, maar zijn vooral na 50 Shades of Grey een stuk bekender geworden: de seksballetjes. Het effect is voor de een heftiger dan voor anderen, maar ze helpen in ieder geval bij het sterker maken van de bekkenbodemspieren. Hoe dan ook een aanwinst!

3. Anale balletjes

Dat anale penetratie tot sexueel genot leidt geldt niet voor iedereen, maar velen ervaren het als enorm sensueel en plezierig. Het kan een geweldige aanvulling zijn op jouw slaapkameravonturen en zorgen voor nieuwe, intensere orgasmes. Zowel bij mannen als vrouwen. Ontdek ook de buttplug, anal beads en anale vibrators.

4. Cockring

Deze doe je om het geslachtsdeel van jouw partner, zodat jullie beiden een intensere ervaring krijgen tijdens de seks. Het helpt de erectie te behouden bij de man en kan zelfs vibreren in enkele gevallen.

5. Vacuümpomp

Ook wel erectiepompen genoemd, zijn deze speeltjes in feite niet-chirurgische erectieversterkers. In het begin moet je partner misschien even wennen, maar als de pomp eenmaal zijn werk heeft gedaan, dan geniet jij extra. De pomp zorgt er namelijk voor dat bloed in de penis wordt gepompt, zorgend voor een extra sterke erectie.

Welke bedroom toys spreken jou aan?

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.