Met deze speciale kerstcadeaus slaag je altijd

Op zoek naar inspiratie voor kerstcadeaus? Met deze kerstcadeautips slaag je altijd, dus lees snel mee.

kerstmis cadeautips

Met kerstmis voor de deur is het misschien nog wel last minute zoeken naar de juiste cadeaus. Om jullie een handje te helpen, hebben we een aantal mooie cadeautips op een rij gezet. Welke ideeën trekken jouw aandacht?

Wellicht voor op het eigen verlanglijstje, maar anders ideaal om aan een dierbare te geven, hebben we een serie kerstcadeautips voor je samengesteld. Met inspiratie in diverse prijscategorieën, vind je ongetwijfeld iets moois.

Dameshorloges

Mooie dameshorloges vind je tegenwoordig in verschillende prijsklassen, waarbij het niet ongewoon is dat je een prachtig vormgegeven horloge al voor onder de 100 euro kunt aanschaffen. Diverse Scandinavische merken zitten in deze prijscategorie en leveren veel value for money. Verwacht geen bijzonder uurwerk, maar wel een horloge in strak design en met een volwaardige levensduur. Je bent nu nog precies op tijd om deze te geven!

Abonnement op een kledingbox

Er zijn momenteel diverse aanbieders van kledingboxen, waarbij je voor een vast bedrag per maand een box vol met kleding naar jouw smaak ontvangt. Ook natuurlijk erg leuk om te geven! Bepaal het budget en de stijl, en verras jouw dierbare met een uniek kerstcadeau.

Polaroidcamera

Deze kerstcadeautip maakt van elke samenkomst een feestje. Schiet foto’s die direct worden geprint en leg je herinneringen vast op een speciale manier. Niet vijf keer de foto overmaken, maar in een keer, direct vereeuwigd op fotopapier. Erg bijzonder!

Avontuur

Een vakantie is natuurlijk prijzig, al zijn er voldoende aanbieders van laaggeprijsde reizen, maar geef of vraag eens iets avontuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan parachutespringen, paragliding of vliegles. Een kerstcadeau dat je voor altijd bij zal blijven en enorm tof is om te geven en te krijgen. Misschien elkaar geven en samen doen?

Smartphonehoesjes

Een smartphonehoesje is persoonlijker dan je denkt. We zijn allen dagelijks veel in de weer met onze telefoon en kijken eigenlijk continu aan tegen het hoesje om onze smartphone. Geef bijvoorbeeld een gepersonaliseerd exemplaar cadeau of zoek een bijzonder ontwerp uit. Of het een Galaxy s20 hoesje of een iPhone X hoesje is, je vindt ongetwijfeld iets bijzonders.

Kaarsen

En dan bedoelen we dat je echt uitpakt. Een mooi bord met meerdere prachtig gekleurde en lekker geurende kaarsen. Zorgt voor gezelligheid en lekker genieten tijdens de avonduren bij de boom.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.