Valentijnsdag inspiratie: Watch this van Danish Design!

Shop voor Valentijnsdag een mooi horloge bij Danish Design!

Nog een paar weken en dan is het weer Valentijnsdag. Tijd om wat inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar het perfecte cadeau voor je partner of misschien wel voor jezelf. Vandaag vertellen wij je meer over de prachtige collectie horloges van Danish Design!

Het perfecte horloge is soms heel lastig te vinden en het wordt al helemaal lastig als je een horloge zoekt voor de ander. Vandaag vertellen we je meer over Danish Design en welke stijl zij hanteren. Houd je van strakke en elegante designs? Dan moet je zeker verder lezen!

Danish Design

Danish Design bestaat al sinds 1988 en biedt een breed assortiment aan voor zowel vrouwen als mannen. Scandinavische merken staan erom bekend dat ze minimalistische en strakke designs hebben, en dat zie je overduidelijk terug in de collectie van dit prachtige merk. Een mooie afwerking, luxe uitstraling en een ruime keuze in designs.

 

Women’s Watches

Binnen de collectie zijn er 6 verschillende stijlen verkrijgbaar:

  • Urban
  • Pure
  • Chic
  • Frihed
  • Gløbe
  • Tidløs

Om jullie een beeld te geven hoe de stijlen zich uiten in de designs, hebben wij twee mooie horloge’s voor jullie uitgelicht.

 

Hierboven zien we de Miami Gold Mesh watch. Een goudkleurig horloge uit de urban collectie. Het horloge is makkelijk te verstellen in de gewenste maat en verkrijgbaar met verschillende kleuren/materialen bandjes. Benieuwd naar alle andere combinaties? Je vindt ze hier.

Good to know: de bandjes zijn te verwisselen naar iedere gewenste look. Gebruik bijvoorbeeld dit gouden bandje als je een chique diner hebt of een trendy leren bandje bij je dagelijkse casual outfit!

 

De Coco Gold Mother of Pearl  is te vinden in de pure collectie. De naam van de collectie zegt het al, alles is heel elegant en puur qua design. Dit pareltje uit de collectie is verkrijgbaar in 3 andere kleurencombinaties.

Good to know: mocht je een smalle pols hebben, houd er dan rekening mee dat je het horloge bij de juwelier kan laten innemen voor de juiste maat.

 

Men’s Watches

Voor de mannen is er uiteraard ook een uitgebreide collectie beschikbaar bij Danish Design. Ben je er nog niet helemaal uit wat je het beste kunt kopen voor je vriend? Wij hebben een aantal modellen uit de collectie voor je uitgezocht ter inspiratie en mocht hier nog niet het juiste item tussen zitten, dan zijn er nog tal andere modellen verkrijgbaar.

Hierboven zien we de Akilia day/date Silver Mesh uit de tijdloze collectie. Het horloge is voorzien van tijd, maar ook de datum, ideaal! Het horloge is er in nog meer uitvoeringen en ook bij dit horloge is -net als bij de dames- het bandje te verwisselen.

Is je vriend wat sportiever qua stijl? Dan is dit iconische New York All Grey Mesh horloge helemaal zijn ding. Met dit stijlvolle design past het donkergrijze horloge bij iedere gelegenheid.

Good to know: er is op dit moment nog een wintersale op de website beschikbaar dus wie weet scoor jij dat mooie horloge nu met korting! De levertijd is 3-4 werkdagen dus nu besteld is ruim op tijd in huis voor Valentijnsdag.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de hele collectie? Als je naar de webshop gaat van Danish Design dan kun je de gehele collectie vinden voor zowel vrouwen als mannen. Schrijf je nu op de nieuwsbrief en krijg  10 euro korting op je eerste order!

Happy Valentine ♥


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.