Happy Valentine: Voel je extra vrouwelijk in deze items van Magic Bodyfashion & WIN t.w.v. €54,99!

Vandaag geven wij een item weg uit de shapewear collectie van Magic Bodyfashion.  


Vandaag vieren we de dag van de liefde en introduceren wij een aantal mooie items van Magic Bodyfashion waarin jij je extra vrouwelijk en sexy zal voelen. Om vandaag extra speciaal te maken, mogen wij een prachtig item weggeven uit de shapewear collectie van Magic Bodyfashion.  

Het is bewezen dat als je je mooi voelt in je lingerie of shapewear, dat we dit gaan uitstralen.  Lingerie of shapewear is de basis en wanneer we de perfecte basis aanhebben, zal alles wat we daarover aantrekken nóg mooier vallen en je figuur nog beter uitkomen.

Shapewear is er in alle vormen en maten en helpen ons om de juiste punten op het lichaam te accentueren. Wij hebben een aantal musthaves op een rijtje gezet voor jullie.

Om er zeker van te zijn dat je altijd de juiste maat koopt, helpen wij je een handje op weg met onderstaande maattabellen. In een duidelijk overzicht zie je zo direct welke maat perfect is voor jou.

 

WIN:

Doe mee met deze leuke giveaway en maak kans op de Super Control Body Shapewear t.w.v. €54,99.


Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat in de reacties onder dit artikel weten waarom jij graag zou willen winnen en welke maat je draagt.
  • Deze winactie loopt tot 21 februari 2020.
  • Wij zullen bij de onderstaande reacties een winnares bekend maken.

 

Kan je nog niet wachten op de uitslag van de winactie en ben je benieuwd naar de gehele collectie? Kijk dan hier online op de webshop van Magic Bodyfashion.

 

 


13 Comments
  1. Ik zou het wel eens willen proberen om me wat zekerder te voelen. Maat 4xl.

  2. Na 50 kilo te zijn afgevallen heb ik wel wat last van ‘los vel’. Maar ik wil met mijn maat 38 die ik nu heb wél leuke jurkjes aan, die kan ik nu eindelijk in mijn maat vinden!

    Shapewear is dan dus onmisbaar!

  3. Dat lijkt me super! Ik zou graag maat S willen proberen. 😍

  4. Oh yes! Na de laatste zwangerschap , ben ik weer druk gaan sporten , maar die laatste kilo’s zijn volhardend . 😃. Maar met de juiste shapewear geeft je dat net dat laatste stukje shine. En… dit is ook nog eens heel mooi en sexy . En ziet er niet uit als de we bekende shapewear. Love to try , win en shine in it

  5. Wow, wat een veelzijdig product! Het corrigeert, en het ziet er nog eens vrouwelijk en sexy uit! Dit product zou ik graag willen uitproberen in maat S.

  6. Ik wil dit item winnen omdat hiermee mijn lichaam beter uitkomt als ik een jurk draag.

  7. Wat zou ik mij een stuk zelfverzekerder voelen als ik win Dan komen zeker mijn jurken weer uit de kast Graag maat 38

  8. Super mooi. Ik zou iemand hier blij mee willen maken ze gaat bijna trouwen. Wauw wat een mooie bodyfashion. xl is haar maat.

  9. Zó lang ik lig is er niets aan de hand met het lympe systeem maar ja ik moet ook wel eens mijn bed uit. Het zou mij heel veel meer vertrouwen in mijn lichaam geven als mijn buik al een beetje meer geshaped jan worden met deze mooie lingerie!

  10. Hi, ik ben in korte tijd veel kilo’s aangekomen en daardoor is ook de onzekerheid toegenomen. Dit zou me helpen om me weer comfortabel én sexy te kunnen voelen. Ik draag maat 38

  11. Wauw, shapewear die er ook nog eens mooi uitziet!
    Ik ben net bevallen dus heb helaas nog wel wel wat onzekerheden nu over mijn lichaam. Dit zou echt perfect zijn in maat M.

  12. Saskia, van harte gefeliciteerd want jij bent de gelukkige. Stuur je ons even de juiste maat & adresgegevens toe naar info@vrouwenstyle.nl? Wij zorgen ervoor dat het product z.s.m. jouw kant op komt!
    Liefs,
    Team Vrouwenstyle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.