Beauty: Een mooie zomerse teint met deze producten van Marc Inbane

Marc Inbane geeft jou een zomerse teint in een handomdraai!


De zonnige dagen zijn weer aangebroken en dat betekent dat we onze bleke huid weer langzaam kunnen bruinen op balkon of in de tuin. Voordat we onze lichte huid blootstellen aan de zon heeft Marc Inbane een aantal prachtige producten om in een handomdraai een mooie egale bruine teint te krijgen.

De zon is natuurlijk heerlijk, maar bevat wel schadelijke UV-stralen die de huid kunnen beïnvloeden. Marc Inbane’s luxe natural tan producten zijn veilig in gebruik en een goed alternatief om toch een mooie kleur te krijgen zonder in de zon te hoeven zitten.

Marc Inbane

Het meest besproken en bekendste product van Marc Inbane is de award winning Natural Tanning Spray, een musthave voor wie snel en eenvoudig een gezonde, natuurlijke en egaal-gebruinde huid wenst. Het is heel gemakkelijk in gebruik en geeft na 3 uur wachten een verbluffend resultaat. Bij de spray is het heel handig om een kwast te gebruiken voor het gezicht of de glove voor de benen en andere lichaamsdelen. Na 3 uur kun je met een gerust hart douchen en heb je als eindresultaat een mooie gebruinde huid die tot wel 5 dagen lang blijft zitten. Naast dit bekende product, biedt Marc Inbane een geweldig assortiment aan met diverse tan en verzorgingsproducten.

Natural Tanning Spray

De hoogste tijd om zelf ook aan de slag te gaan! Tijdens de quarantainedagen is het heerlijk om jezelf af en toe een beetje extra te verwennen, dus besloten wij een aantal mooie producten van Marc Inbane te gebruiken. Allereerst zijn wij echt ontzettend enthousiast over de Natural Tanning Spray in combinatie met de exfoliator. De exfoliator zijn we mee gestart omdat dit product de huid weer helemaal ontdoet van dode huidcellen waarna je huid echt heel lekker zacht voelt (en ruikt!). Door de huid eerst goed te reinigen blijft de tan nog beter zitten en wordt het ook veel egaler bruin.

Tip: gebruik 24 uur van tevoren een exfoliator om alle dode huidcellen te verwijderen en nog langer te genieten van een mooie glow.

Perle de Soleil & Le Teint

Gebruik je liever geen spray, maar wil je iets mengen door bijvoorbeeld je dag/nachtcrème om toch een mooie kleur te krijgen? Dan is de Marc Inbane Perle de Soleil een perfecte uitkomst. Deze druppels doe je door je favoriete crème heen en geeft geleidelijk een bruine gloed. Je kan er zelf voor kiezen wanneer jij je kleur perfect vindt om het vervolgens af en toe bijhouden.

Naast tan-producten heeft Marc Inbane ook Le Teint een getinte luxe vochtregulerende dagcrème (met SPF10) voor dagelijks gebruik die de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf beschermt. Ideaal om te gebruiken in plaats van een zelfbruiner of juist als aanvulling op bijvoorbeeld de Natural Tanning Spray of de Perle de Soleil om een perfecte look te creëren voor iedere dag.

Radiant Set

Naast alle losse producten heeft Marc Inbane ook hele handige en vooral leuke gift-sets waarbij meerdere producten in een mooie verpakking zitten. In de Radiant Set zit de 30ml BB-cream (Le Teint) samen met de 15ml bruinings-druppels (Perle de Soleil) in een zwart lak ronde toilettas voor €74,90.

Elegance Set

In de Elegance Set zit de Natural Tanning Spray (200ml), Powder Brush, Glove & Black Exfoliator (75ml) samen in een grotere variant van de lak toillettas voor €99,95.

Waarom kiezen voor Marc Inbane & waar te koop?

Alle producten zijn vrij van stoffen/ingrediënten waar wij (en onze huid) niet blij van worden zoals parabenen, siliconen & sulfaten. Als je het precies volgens de instructies gebruikt, heb je ook absoluut geen last van vlekken (of een oranje gloed/kleur) en is het heel gemakkelijk te gebruiken en op de huid aan te brengen. Wat wij ook een groot voordeel vinden is dat de geur aangenaam is. Je hebt geen vervelende geur om je heen hangen gedurende de inwerktijd en de kleur blijft mooi zitten.

Wij durven het inmiddels aan om die blote benen te laten zien en kunnen voortaan heerlijk wakker worden met een mooie teint. Ben jij ook benieuwd geworden naar alle producten? Alle producten vind je hier en bestel je gemakkelijk online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.