Beauty: Met de Intuition Complete van Wilkinson scheer jij je gemakkelijk op de lastigste plekjes!

Fluweelzacht scheren met de Intuition Complete van Wilkinson, hét scheermes voor vrouwen!

Wilkinson introduceerde in maart de Intuition Complete, het roze scheermesje speciaal voor vrouwen. Door de slanke scheerkop met vijf Skin Perfect-mesjes, kom je nu nog gemakkelijker bij alle lastig bereikbare en intieme plekjes. Heb jij het perfecte scheermesje al gevonden om jezelf klaar te stomen voor de zomer?

De zonnige dagen zijn al aangebroken en dat betekent dat we de kleding waarbij de benen bloot moeten, weer langzaam uit onze kast toveren. Scheren doet de gemiddelde vrouw op bepaalde plekken dagelijks, maar het vinden van ‘het perfecte scheermesje’ blijft toch wel lastig. Door iedere dag te scheren kan er snel irritatie ontstaan op de huid en soms komen we ook niet gemakkelijk op alle plekjes.

De nieuwe Intuition Complete is speciaal ontworpen om het scheren op de lastigere plekken gemakkelijker te maken. De smalle, slanke scheerkop komt gemakkelijk bij lastig bereikbare lichaamsdelen zoals bijvoorbeeld de oksels.

Zijdezacht scheereffect

Herken je dat je s’ochtends hebt geschoren en aan het eind van de dag toch weer stoppels voelt? Met deze vijf speciaal ontworpen, doeltreffende scheermesjes zorgt de Wilkinson Intuition Complete voor een fluweelzacht gevoel (ook aan het einde van de dag!).

Rondom de mesjes zit een Skin-Protect gel waardoor je soepel over de huid glijdt tijdens het scheren en daardoor een glad scheerresultaat hebt zonder een geïrriteerde huid.

Ben jij op zoek naar het perfecte scheermesje dat bij jou past? Wilkinson heeft voor ieder huidtype en wensen de perfecte scheeroplossing. De Intuition Complete koop je al voor €7,99 bij de drogisterij of bekijk het gehele assortiment online op Wilkinson World.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.