Bamboo Basics’ ondergoed voor dames verrassend comfortabel en enorm zacht

Bamboo Basics’ bamboe ondergoed voor dames is enorm comfortabel en uitermate zacht. Heb jij al het milieubewuste damesondergoed van bamboe?

Bamboo Basics introduceert damesondergoed gemaakt van bamboestof. Door te kiezen voor ondergoed van dit materiaal leveren we niet alleen een kleine bijdrage aan een beter milieu, we kiezen ook gewoon zoals gebruikelijk voor comfort, design en luxe. Bewust of onbewust, een hele zachte keuze.

Als we ondergoed kopen dan zijn een aantal zaken van belang. De aanschaf hangt natuurlijk af van hoe het ondergoed eruit ziet, maar zeker ook hoe het aanvoelt en ‘fit’. Als deze eigenschappen in orde zijn en ook de prijs aantrekkelijk is, dan is de keuze snel gemaakt. Maar wat nu als al deze vier aan te kruisen vakjes kunnen worden aangevuld met nog een extra boxje? Namelijk het onderdeel “milieubewust”.

Er zijn anno nu veel initiatieven die vragen om mee te denken in het gezonder maken van onze planeet en samenleving. En alhoewel we hier allemaal achter staan, is het toch niet voor iedereen even makkelijk om dergelijke – soms – life changing keuzes te maken. We willen graag verandering, maar zelf het roer omgooien is vaak lastig. Voor bamboe ondergoed kiezen voelt echter gelukkig totaal niet als een hele zware keuze – zelfs letterlijk heel prettig – maar maakt wel degelijk een verschil. Komen we dadelijk op terug!

Het belangrijkste van bamboe ondergoed is bovenal dat het kwartet van eigenschappen, te weten een mooi design, fijn aanvoelende stof, comfortabele fit en een aantrekkelijke prijs, volop present is. Bamboo Basics heeft met haar ondergoed gemaakt van bamboe viscose uitstekend ingespeeld op deze wensen. Het merk presenteert een extreem zachte en milieubewuste collectie damesondergoed, geschikt voor iedereen.

Bamboo Basics: Goed voor jezelf, goed voor het milieu

Verkrijgbaar in diverse soorten en maten, is niet alleen het design belangrijk voor dit Nederlandse ondergoedmerk, maar juist ook die perfecte fit. Een comfortabel gevoel tijdens het dragen van de bamboe slips, bamboe strings, bamboe tops of bamboe hipsters staat voorop.

De keuze voor bamboe binnen dit comfort lijkt in eerste instantie een opmerkelijke, maar vergis je niet. Bamboestof is heerlijk zacht en heeft dankzij de subtiele glans bovendien een luxueuze uitstraling. Dat Bamboo Basics ervoor heeft gekozen om een zachte waistband te gebruiken – dus geen snijdend gevoel of afdrukken – en een merkprintje in plaats van labels, benadrukt hoe bewust er wordt gekozen voor comfort.

Bamboe ondergoed zacht voor de huid

Het damesondergoed maakt Bamboo Basics van bamoe viscose, aangevuld met een klein deel van organisch katoen met elastaan. Dit zorgt voor een sterke stof mét wat stretch.

Bovendien is bamboe hypoallergeen, dus ook vrouwen met een gevoelige huid kunnen zonder zorgen kiezen voor bamboe ondergoed dames. Het garen bevat geen irriterende weerhaakjes, wat zorgt voor een bijzonder zachte stof en heerlijk draagcomfort.

Draag een steentje bij aan een goed milieu

Dat traditionele textielsoorten – zoals katoen – niet heel goed zijn voor het milieu, is de meeste mensen wel bekend. Bamboe dient in feite als een duurzaam alternatief, wat te danken is aan het feit dat tijdens de groei en oogst bijvoorbeeld geen pesticiden en andere bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Daarnaast is bamboe tevens waterbesparend.

Wat wordt jouw eerste bamboe ondergoed?

Win een jaar gratis ondergoed van Bamboo Basics!

Wil jij kans maken op maar liefst een jaar lang gratis ondergoed van Bamboo Basics? Doe mee met hun winactie en win drie keer in één jaar een keuze uit de volgende pakketten:

  • 3pack hipster of string of slip
  • 2pack top of singlet of t-shirt
  • 3pack sokken of sneakersokken

Deze keuzes mag je als winnaar maken in juni 2020, oktober 2020 en februari 2021. Zo heb je voor verschillende seizoenen een leuk pakket ondergoed van Bamboo Basics, ofwel voldoende voor een jaar! De eerste winnaar werd overigens 8 mei jl. bekendgemaakt, maar je bent nog op tijd om mee te doen met de volgende actieronde. Je doet heel simpel mee door je voor vrijdag 26 juni aan te melden voor de Bamboo Basics nieuwsbrief.

Succes!

Bamboo Basics bamboe ondergoed dames


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.