Beauty: Breng jouw haar perfect in model met deze 2 tools van Babyliss!

Föhn jouw haar in model met de Babyliss Italian Fast-Dry Compact Pro 2400 en de Babyliss Airstyle 1000.

Babyliss zorgt er met hun fijne beautytools voor dat jij je haar gemakkelijker in model kunt brengen. Vandaag hebben wij de Babyliss Italian Fast-Dry Compact Pro 2400 en de Babyliss Airstyle 1000 föhnborstel voor jullie onder de loep genomen. Wat ons betreft ónmisbaar voor de vrouw die ervan houdt om het haar zelf in model te föhnen.

Babyliss heeft een ruim assortiment in föhns, föhnborstels, stijltangen en nog veel meer. Vandaag testen wij een tweetal föhns waarvan wij denken dat iedere vrouw ze goed kan gebruiken. Föhnen is namelijk een ideale optie als je de stijltang even niet wilt gebruiken of om eens af te wisselen.

Heb je slapper of fijner haar en wil je meer volume creëren? Dan is de föhnborstel een absolute aanrader. Een föhnborstel zegt het eigenlijk al, er komt warme lucht uit het apparaat en er zit tegelijkertijd een borstel aan vast waarmee je het haar direct in de gewenste richting kan föhnen. Door de combinatie van warme en koude lucht af te wisselen blijft je volume de hele dag zitten. Een föhnborstel geeft een mooi en natuurlijk resultaat en creëert een perfecte valling van het haar en gepolijste punten.

Binnen de collectie van Babyliss zijn er verschillende föhnborstels verkrijgbaar. Ons oog viel direct op de Babyliss Airstyle 1000. Dit is een föhnborstel waarbij je meerdere opzetstukken krijgt, en je voor iedere gewenste look een ander opzetstuk gebruikt. Ideaal!


Hoe breng je het haar in model met de föhn en de föhnborstel?

Allereerst was je het haar en föhn je het droog met een gewone föhn. Wij gebruikten hiervoor de Babyliss Italian Fast-Dry Compact Pro 2400 (2400W). Een kleine compacte föhn met anti-frizz functie en veel blaaskracht, waardoor het snel droog is. Er worden diverse opzetstukken geleverd bij de Babyliss Italian Fast-Dry Compact Pro 2400. Denk hierbij aan een difuser (een speciaal opzetstuk voor krullen) en twee blaasstukken in verschillende formaten, handig voor als je het haar alleen stijl wilt föhnen of met losse borstels föhnt. Met losse borstels föhnen vind niet iedereen even gemakkelijk, dus hebben wij er voor gekozen om het in model te föhnen met de Babyliss Airstyle 1000.

Vervolgens kies je welk opzetstuk je wilt gebruiken. Ons favoriete opzetstuk hebben wij al bevestigd aan de föhnborstel op de foto hierboven. Dit opzetstuk heeft fijne pinnetjes waardoor je het haar direct polijst en ontklit tijdens het föhnen. Er zitten verschillende standen op de föhn (koude lucht & warme lucht), waarmee je zelf  kunt bepalen met welke stand je jouw haren in model wilt brengen.

Voordat je begint met föhnen is het aan te raden om in de punten een serum aan te brengen. Een serum beschermt het haar tegen de hitte van de föhn en zorgt voor een mooie glans op het haar nadat het in model is gebracht. Let op, van het serum hoef je maar een klein beetje te gebruiken, anders is de kans aanwezig dat het haar sneller vet wordt.

Tot slot ga je het haar pluk voor pluk föhnen. Het voordeel van een föhnborstel is dat je wat dikkere plukken kunt pakken en je het haar alle kanten op kan föhnen. Zo kun je ervoor kiezen om de punten naar buiten te föhnen, of juist naar binnen zodat het langs het gezicht valt.

Dit is het resultaat wanneer je het haar naar binnen föhnt met de Babyliss Airstyle 1000.

Tip: Wil je dat het effect extra lang zichtbaar blijft? Föhn dan eerst pluk voor pluk met de warme lucht en koel de pluk daarna af met de koude lucht. Door het haar af te koelen behoud je langer het gewenste resultaat. Breng vervolgens een klein beetje haarlak aan (gebruik bij voorkeur een zachte lak zodat het haar niet te zwaar wordt) en geniet de hele dag van een mooi geföhnd kapsel.

Wij zijn heel enthousiast over deze producten van Babyliss. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, geven het gewenste resultaat en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft de Babyliss Airstyle 1000 3 jaar garantie en de Babyliss Italian Fast-Dry Compact Pro 2400 zelfs 5 jaar garantie. Ben jij ook benieuwd geworden naar alle producten van Babyliss? Bekijk dan hier het hele assortiment en bestel online!

Gerelateerde blogs:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.