Beauty: Mooie, volle lippen met de hannah Lip Touch

Met de Lip Touch van hannah, krijg jij vollere lippen in een handomdraai.

Heb je regelmatig last van droge lippen, en kunnen jouw lippen wel wat glans & stevigheid gebruiken? De Lip Touch van hannah is er speciaal om jouw lippen een boost te geven en stimuleert de aanmaak van collageen. Het resultaat? Vollere lippen in een handomdraai.

Tegenwoordig wordt de afspraak al snel geboekt om fillers in de lippen te laten spuiten. Veel mensen denken bij het gebruik van fillers niet na wat dit op langer termijn kan doen voor de lippen. Doordat kwetsbaar huidweefsel continu wordt opgerekt, is er juist een kans dat er juist liprimpels kunnen ontstaan op het moment dat je stopt met het gebruik van fillers.

Onlangs bracht hannah de Lip Touch op de markt. Een lippenbalsem die speciaal is ontwikkeld om de lippen gezond te laten ogen en voller te maken, zonder dat er een naald aan te pas komt. And we love it!

Effectieve volumeverbetering met de Lip Touch

De Lip Touch van hannah bevat het bewezen effectieve ingrediënt Akosky Kiss. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het volume van de lippen wordt hersteld en de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Een andere belangrijke toevoeging is Sepi-Lift DPHP dat verstevigend, collageen verbeterend en als een krachtige antioxidant werkt. Het laatste ingrediënt bevat Hydroxyproline, een natuurlijk aminozuur dat essentieel is voor de huid ten opzichte van de collageensynthese.

Naast deze twee belangrijke formules bevat de Lip Touch voedende oliën zoals Vitamine E, macadamia-, kokos en wonderolie voor vollere, mooie, glanzende lippen.

Natuurlijke look

Naast alle fijne ingrediënten is een leuk jasje ook mooi meegenomen. De Lip Touch is verpakt als luxe, glanzende, rode lipstick in de vorm van een lippenbalsem. De balsem heeft een romige textuur en ruikt neutraal, maar zeer aangenaam. Doordat de balsem dikker is van structuur, versmelt deze perfect met de lippen.

Zeg vaarwel tegen droge lippen (en de fillerdokter) en geef je lippen een boost met deze Lovely Innovating Plumper van Hannah.


Ben jij nieuwsgierig geworden naar de hannah Lip Touch óf één van de andere producten uit de Touch Family? De hannah Lip Touch (4,8gr) is verkrijgbaar voor €15,00 bij alle erkende hannah huidcoaches, via hannah Skin of bestel jouw Lip Touch direct online op www.hannah.nl

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.