Jouw persoonlijke kerstkaarten maak je op Fotofabriek.nl

Ontwerp jouw eigen kerstkaarten op Fotofabriek.nl

Bij Fotofabriek kun je op diverse manieren jouw eigen kaarten laten maken en met oog op de feestdagen is het extra leuk, om een mooie, persoonlijke kaart te sturen naar familie en vrienden. Een kaart met eigen opdruk is gemakkelijk te maken via de website en wij helpen jullie graag een handje op weg.

De feestdagen zijn in zicht en de tijd van kaarten versturen breekt langzaam aan. Er zijn veel verschillende websites waar je tegenwoordig een kaart kunt versturen of winkels waar je mooie standaard kaarten kunt kopen, maar hoe leuk is het als je zelf kaarten kunt laten drukken met een eigen opdruk.

Kerstkaarten maken

Kerstkaarten maken kan nu snel en eenvoudig online bij Fotofabriek. Zij helpen je binnen een paar minuten door het proces heen om jouw kaart te ontwerpen in de gewenste stijl.

Deze kaarten zijn op diverse manieren te bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie foto van jezelf in die te gekke kersttrui, een foto van de hond met een kerstmuts op, of misschien wel een zelfgemaakte foto van de kerstsfeer in jouw stad. We kunnen het zo gek niet bedenken, maar er zijn veel verschillende manieren om jouw kaart leuk & persoonlijk te maken.


Formaten & prijzen kerstkaarten

De kerstkaarten zijn los verkrijgbaar of per setjes van 8. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen en formaten.

Kerstkaart formaat Aantal Prijs
Enkel A6 1 stuk Vanaf €2,49
Enkel A5 1 stuk Vanaf €3,49
Dubbel A6 1 stuk Vanaf €2,99
Dubbel A5 1 stuk Vanaf €3,99
Dubbel 10 x 10 1 stuk Vanaf €1,49
Dubbel 14 x 14  1 stuk Vanaf €2,99
Dubbel A4 1 stuk Vanaf €4,99
Kerstkaart formaat Aantal Prijs
Enkel A6 8 stuks Vanaf €6,99
Enkel A5 8 stuks Vanaf €8,99
Dubbel A6 8 stuks Vanaf €9,99
Dubbel A5 8 stuks Vanaf €13,99
Dubbel 10 x 10 9 stuks Vanaf €7,99
Dubbel 14 x 14  9 stuks Vanaf €9,99

 

Kerstkaarten direct online versturen

Heb je geen zin om de kaarten zelf naar een brievenbus te brengen? Je kan er ook voor kiezen om ze direct te laten versturen naar familie en vrienden. Deze optie kies je als je klaar bent met het maken van je kaart in het winkelwagentje. Vervolgens verstuurt Fotofabriek de kaarten in een envelop naar alle geadresseerden. Dit geldt ook voor kaarten die per stuk worden besteld.

Ben je aan de late kant met het maken/versturen van je kerstkaarten? Geen probleem, als je je kerstkaart vòòr 16:00 uur besteld dan wordt het op dezelfde werkdag nog verzonden.

 

Bestel nu online

Kaarten maken en versturen doen we niet alleen met kerst, dus ook voor andere gelegenheden kun je natuurlijk jouw eigen kaart ontwerpen. Met iedere gewenste afbeelding of foto maak jij de perfecte kaart voor de perfecte gelegenheid.

Wil jij graag je creativiteit kwijt en leuke, feestelijke kaarten ontwerpen om te versturen? Bestel jouw kaarten dan snel online en verras de mensen om je heen met een mooie kaart.

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.