MARTINI verrast met pittig vriendschapsspel ‘Ask Your Friends’

MARTINI lanceert vriendschapspel ‘Ask Your Friends’, waarbij pittige dilemma’s en open vragen zorgen voor nieuwe gespreksonderwerpen.

MARTINI vriendschapsspel 'Ask Your Friends

Tijdens de zomer proberen we zoveel mogelijk mooie tijden met onze vrienden te beleven. Gezelligheid in de tuin of aan het water zijn hierbij geliefd, waarbij we graag een drankje doen en een spelletje spelen. Speciaal voor deze momenten, waarop mensen willen bijpraten en hun vriendschap willen verdiepen, heeft MARTINI samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez een vriendschapsspel ontwikkeld. Met welke vrienden en vriendinnen ga jij dit spelen onder het genot van een MARTINI Fiero cocktail?

Met MARTINI’s verrassende vriendschapsspel  ‘Ask Your Friends’ leer je door middel van vijftig vragen en dilemma’s je vrienden nog beter kennen en heb je gegarandeerd leuke gesprekken tijdens een aperitief. Via askyourfriends.martini.com kun je niet alleen het exclusieve kaartspel winnen, er is ook de mogelijkheid om het online te spelen. De vragen en soms pittige dilemma’s bieden mooi de gelegenheid om jouw dierbaren nog beter te leren kennen, en het spel is precies op tijd voor International Friendship Day, op 30 juli.

Lees hieronder hoe Ask Your Friends werkt en ontdek onze heerlijke MARTINI Fiero cocktailrecepten die je tijdens het spelen kunt nemen als aperitief!

Zonder vrienden geen geluk

Het afgelopen jaar betekende een deuk voor ons sociaal leven. We hebben het vooral gehad over social distancing, thuiswerken, coronatesten en avondwandelingen. Ask Your Friends geeft ons nu mooi extra gelegenheid om weer tijd en aandacht te steken in vriendschappen met behulp van bijzondere gesprekken.

Echt geluk draait niet om wat je hebt maar om met wie je het deelt. Marcelino Lopez licht toe: “In tijden van crisis en onzekerheid, zoals een pandemie, keren mensen terug naar hun kern. Ze leren aspecten van hun leven te waarderen die daarvoor vanzelfsprekend waren: gezondheid, vrijheid en goede relaties. Dat is het nut van een crisis: het dwingt mensen om de focus te verleggen en dankbaar te zijn voor op zaken die er écht toe doen. Nu de pandemie haar grip lost, wordt het tijd om die meer verwaarloosde aspecten van ons leven te vieren. Avonturen beleven, plezier hebben met vrienden en samen mooie herinneringen maken.”

MARTINI vriendschapsspel 'Ask Your FriendsZo werkt Ask Your Friends

MARTINI’s Ask Your Friends is hét kaartspel voor vrienden, om echt tijd voor elkaar te maken tijdens het aperitivo moment. Pak een kaart van de stapel, lees hem voor en leer elkaar nog beter kennen. Er zijn geen spelregels, speel het spel zoals jij en je vrienden het leuk vinden. Er zijn tien open vragen in de categorie ‘hoe goed ken je mij’, tien open vragen in de categorie ‘onze vriendschap’ en 30 dilemma’s zoals: Je hele zoekgeschiedenis openbaar of nooit meer een mobiele telefoon gebruiken?

Hieronder zie nog een aantal extra voorbeelden van open vragen en dilemma’s:

  • Het eerste woord dat in je opkomt als je aan mij denkt?
  • Hoe beschrijf je mij aan mensen die me nog nooit hebben ontmoet?
  • Wat waardeer jij het meest in onze vriendschap?
  • Stel dat je als mij door het leven zou moeten: wat zou je aan jezelf veranderen?

 

  • Gedachten van anderen kunnen lezen of in de toekomst kunnen kijken?
  • Altijd overdressed of altijd underdressed?
  • Nooit meer overdag of nooit meer ‘s avonds naar buiten?
  • Altijd een irritant liedje in je hoofd of altijd jeuk op een plek waar je niet bij kunt?

MARTINI Fiero cocktailrecepten

Een aperitivo met MARTINI Fiero

De mooiste conversaties gaan goed gepaard met MARTINI, het Italiaanse dolce vita icoon, waarmee je heel gemakkelijk een heerlijk aperitief creëert.

Perfect voor de zomerse borrels is MARTINI Fiero. Dit is een 100% natuurlijke en eigentijdse vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn – die gemixt met tonic perfect tot zijn recht komt. Voeg daar lekkere hapjes, fijne muziek en goed gezelschap aan toe en je hebt gegarandeerd een mooie middag of avond.

Probeer onderstaande drie recepten voor een MARTINI Fiero cocktail:

FIERITO

30 ml MARTINI Fiero
30 ml prosecco
30 ml bloedsinaasappelsap Ijsblokjes

Zachtjes door elkaar roeren
Garneer met een sinaasappelschijfje Serveer in een groot wijnglas

FIERO TONIC

70 ml MARTINI Fiero 70 ml tonic Ijsblokjes

Zachtjes door elkaar roeren
Garneer met een sinaasappelschijfje Serveer in een ballon- of wijnglas

FIERO PUNCH

75 ml MARTINI Fiero 50 ml veenbessensap 25 ml gemberbier
5 ml cassis
Ijsblokjes

Zachtjes door elkaar roeren
Garneer met een sinaasappelschijfje, citroenschijfje en appelschijfje Serveer in een ballon- of wijnglas


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.