5 sieradentrends van dit moment op een rij

Wat zijn de laatste trends op het gebied van sieraden? Wij hebben 5 sieradentrends van dit moment op een rij gezet!

5 sieradentrends dames 2021

Als het gaat om sieraden, dan zijn er altijd nieuwe trends. Net als bij kleding zijn er ieder seizoen weer trends om op te letten, en tijdens de modeshows van bekende modehuizen komen de mooiste looks voorbij, inclusief veel aandacht voor de sieraden.

Een fraai Michael Kors horloge dames of een statement ketting of oorbel? Er zijn altijd nieuwe soorten sieraden waarbij je helemaal met de trend meegaat.

Wat zijn de 5 sieradentrends van dit moment? Die vind je hier.

1. Horloges

Het dragen van een mooi horloge is weer helemaal hip; en je bent hierin helemaal vrij in wat je graag wilt dragen. Er zijn genoeg mooie dameshorloges die perfect bij een outfit passen. Ga je voor een wat rustiger en tijdloos horloge dat je altijd kunt dragen? Of kies je voor een opvallend model? Het vinden van een mooi horloge is tegenwoordig geen moeilijke opgave, want er is altijd wel iets te vinden dat aan jouw smaak voldoet en binnen jouw prijscategorie valt.

2. Schakelsieraden

Een mooie schakelketting of -armband: het is een enorme trend op dit moment. Het zorgt voor een robuuste look, waarbij deze sieraden echte eyecatchers zijn. De schakelsieraden zijn er in allerlei soorten en maten en het is aan jou om te bepalen wat je mooi vindt. Je kunt overigens niet alleen kettingen en armbanden vinden in deze stijl, maar ook ringen en oorbellen. De schakel-look is niet meer weg te denken!

3. Kleurrijke sieraden

Sieraden mogen best opvallend zijn en op dit moment zie je vooral veel kleurrijke sieraden. Denk hierbij aan felle kleuren of een combinatie van meerdere opvallende kleuren. Dit zorgt voor een vrolijke en opvallende look. Combineer je sieraden met een mooie outfit en je bent helemaal klaar om eropuit te gaan. Ga je toch liever voor bescheiden? Dan zijn Scandinavische sieraden misschien wat voor jou. Deze zijn vaak iets minimalistischer en voorzien van aardetinten.

4. Statement pieces

Grote statement armbanden, kettingen of oorbellen; het is een grote trend op dit moment. Je mag best een opvallend sieraad dragen dat direct de aandacht trekt. Wat dacht je van een zeer opvallende ketting of prachtige grote oorbellen? Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je sieraden niet onopgemerkt blijven en daarom zijn ze perfect voor een sprankelend avondje uit.

5 sieradentrends dames 2021

5. Extravagante blingbling

Blingbling en parels, het komt weer helemaal terug. Denk hierbij aan mooie parelkettingen, grote oorbellen met glitter en parels, maar ook mooie armbanden die lekker glinsteren. Extravagante blingbling betekent ook het dragen van meerdere parelkettingen over elkaar of het combineren van blingbling in al je sieraden: alles mag extravagant zijn tijdens een exclusief feestje!

Ontdek jouw favoriete sieradentrends

Wil je er helemaal on trend bijlopen? Bovenstaand vind je de grootste sieradentrends op dit moment en het is aan jou om te bepalen welke trend helemaal bij jou past. Je kunt in heel veel winkels de benoemde soorten sieraden kopen, mooie sieraden waarvan je zeker weet dat je met de trend meegaat.

Wat is jouw favoriete trend? Als je het niet weet, dan kun je natuurlijk altijd even passen in de winkel, ontdekken wat bij jou past, om vervolgens echt mee te genieten van de nieuwste mode op het gebied van sieraden.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.