Bezoek nu de eerste BACARDÍ® Rum Room in Nederland ; een tijdelijke giftstore in De Negen Straatjes in Amsterdam

Bezoek nu de eerste BACARDÍ® de Rum Room in Nederland

Nadat de BACARDI Rum Room al eerder een groot succes was in Antwerpen, Hamburg & London opende BACARDI op donderdag 18 november voor het eerst haar deuren in Nederland. Stap in de wereld van de premium varianten van ‘s werelds meest bekroonde rum en maak op unieke wijze kennis met BACARDÍ Añejo Cuatro, Reserva Ocho en Gran Reserva Diez. Tijd voor ‘sipping rums’ tijdens deze koude dagen!

De BACARDÍ Rum Room biedt enkel dit drietal donkere, gerijpte rums aan. De rums zijn in de Rum Room in een exclusieve giftbox te koop, een mooi geschenk voor de (koude) feestdagen. Kunstenaar Floor van het Nederend heeft drie verschillende designs ontworpen die gebruikt worden op de geschenkdozen en verpakkingen. De BACARDÍ Rum Room is tot en met 31 december te bezoeken in de Oude Spiegelstraat 3 in De 9 Straatjes.

Floor van het Nederend

Om de BACARDÍ Rum Room in Amsterdam een extra Caraïbisch gevoel te geven is BACARDÍ een samenwerking aangegaan met kunstenaar Floor van het Nederend. Floor is een in Amsterdam gevestigde illustrator en schilder. Zijn werk is geïnspireerd door vintage stripboeken, punkcultuur en pop art – en centreert zich rondom Malvin de Kat, zijn eigen karakter. Thematisch beschouwt hij de natuur als een belangrijke inspiratiebron voor zijn werk. Voor BACARDÍ heeft Floor drie verschillende designs gemaakt met als thema ‘AGED UNDER THE CARIBBEAN SUN’. Deze designs zijn terug te vinden op de geschenkdozen en het verpakkingsmateriaal in de Rum Room

 

Añejo Cuatro, Reserva Ocho & Gran Reserva Diez

Naast de bekende rums zoals BACARDÍ Carta Blanca, BACARDÍ Spiced en de Flavoured range biedt BACARDÍ donkere, gerijpte rums aan die door de rijping in eikenhouten vaten een sterk karakter hebben. De BACARDÍ Rum Room staat in het teken van deze rums.

De jongste, gerijpte premium rum is BACARDÍ Anejo Cuatro van vier jaar oud. De glinsterend, goudkleurige rum heeft een honingzachte smaak, gebalanceerd met milde vanille en gebrande eik. Añejo Cuatro kun je ‘on the rocks’ drinken, maar komt het best tot zijn recht in een klassieke rumcocktail, zoals een Highball in de mix met Ginger Ale.

De acht jaar oude BACARDÍ Reserva Ocho is een complexe goudkleurige rum met een diepe, gelaagde en zachte smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Deze rum is geïnspireerd op een familierecept uit 1862 en was voor 7 generaties lang enkel voorbehouden voor de BACARDÍ familie zelf. De rum is perfect geschikt om puur te nippen en leent zich goed voor cocktails met allure zoals een Old Fashioned of een Old Cuban. Gran Reserva Diez heeft weer een andere expressie en is niet zomaar een oudere versie van Ocho.

Diez heeft iets unieks. Neem een slokje van deze tien jaar oude rum en je ontdekt veel eik en gekarameliseerd fruit. Er zijn ook mensen die er meloen, banaan of mango in ontdekken. Deze rum drink je het beste puur, met of zonder ijsblokje.

 

bacardi rum room nederland

 

De BACARDI Rum Room bezoeken

De BACARDÍ Rum Room is tot en met 31 december dagelijks geopend van 10:00 – 19:00 uur aan de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam.

Mocht een bezoekje aan de Rum Room in Amsterdam niet lukken, dan is het ook mogelijk om online op rum-room.bacardi.com te shoppen. De webshop biedt, net zoals de Rum Room, de drie BACARDÍ premium rums Añejo Cuatro, Reserva Ocho & Gran Reserva Diez aan.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.