Vegan, lactose & glutenvrije lekkernijen voor 5 december van Holland & Barrett

Holland & Barrett laat ons samen genieten van 5 december.

vegan glutenvrij Holland & Barrett

Tijdens pakjesavond mag strooigoed niet ontbreken dus presenteert Holland en Barrett allemaal lekkernijen die vegan, lactose-en zelfs glutenvrij zijn! Ben jij benieuwd of jouw favoriet er tussen zit? Wij hebben alvast mogen proeven en worden hier héél erg blij van.

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat we tegen een allergie aanlopen, een speciaal dieet hebben of gekozen hebben voor een vegan leefstijl. Gelukkig merken we dat steeds meer bedrijven & merken hierop inspelen. Samen zorgen zij ervoor dat het assortiment aan producten steeds groter wordt en wij daardoor nóg meer kunnen genieten van cravings.

Nu de feestdagen langzaam dichterbij komen, bedacht Holland & Barrett dat het tijd was voor een heerlijke Sinterklaasavond waarbij iedereen kan smullen van de Cacao letters, kruidnootjes & glutenvrije speculaasbrokken. Wij hebben op de redactie alvast wat mogen proeven van al dit lekkers, en dát smaakt naar meer!

Vegan Cacao Letters

De biologische, glutenvrije en vegan cacao letter is terug van weggeweest. Een oude bekende in een vernieuwd, lekker jasje. De letters zijn gemaakt van biologische ingrediënten en komen in deze welbekende smaken:

De Vegan Sint – Cacao Letter 35%
Cacao letter gemaakt van 35% fairtrade cacao. € 2,99 (100 gr.)

cacaoletter holland & barrett 35%
De Vegan Sint – Cacao Letter 42%

Cacao letter gemaakt van 42% fairtrade cacao. € 2,99 (100 gr.)

cacaoletter holland & barrett 45%
De Vegan Sint – Cacao Letter 56%

Cacao letter gemaakt van 56% fairtrade cacao. € 2,99 (100 gr.)

cacaoletter holland & barrett 56%
Vegan & Glutenvrije Kruidnoten

Alle kruidnoten zijn lactosevrij, glutenvrij en vegan. Wil je ze dit jaar liever met óf zonder chocolade, Holland & Barrett heeft alles in huis voor Sinterklaas 2021. Dit jaar presenteren zij drie verschillende soorten kruidnoten.

De Glutenvrije Sint – Kruidnoten 
Deze knapperige kruidnootjes zijn zowel vegan als glutenvrij. Een fijne traktatie voor een heerlijk december avondje. Extra lekker bij thee, koffie of warme chocolademelk, maar ook gewoon zo.  € 2,79 (200 gr.)

De Glutenvrije Sint – Chocolade Kruidnoten 
Deze chocoladekruidnootjes zijn omhuld met een laagje vegan chocolade. Het heeft de romige smaak die we van melkchocolade gewend zijn, maar dan zonder lactose en helemaal vegan! € 3,99 (200 gr.)

De Glutenvrije Sint – Chocolade Mix Kruidnoten
Deze crunchy mix van witte en bruine chocoladekruidnootjes zijn perfect voor pakjesavond, maar eerder kan natuurlijk ook! € 3,99 (200 gr.)

holland & barrett kruidnotenholland & barrett kruidnoten chocolade
De Glutenvrije Sint – Speculaasbrokken

Dit tussendoortje is voor iedereen een hoogtepuntje tijdens de koudere dagen. De glutenvrije brosse speculaasbrokken zijn vol van smaak, hebben een heerlijke geur van speculaaskruiden en zijn lekker knapperig. € 2,89 (120 gr.)

speculaas holland & barrett glutenvrij

Loopt het water je inmiddels in de mond na het lezen wat Holland & Barrett in de schappen heeft liggen? Bezoek dan de winkel bij jou in de buurt óf op de webshop online en smullen maar!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.