Beauty: Volle, fluffy wenkbrauwen met déze 3 producten!

Wenkbrauwen om blij van te worden met deze, goedkope producten.

wenkbrauwen vol, fluffy 2021
De wenkbrauw lamination is niet meer weg te denken en een ábsolute trend. Wij hebben een aantal mooie producten ontdekt om jouw wenkbrauwen zelf vol én fluffy te krijgen voor een prachtige winterlook.

Vroeger plukte we nog wel eens een haartje teveel weg, maar tegenwoordig mogen de wenkbrauwen lekker vol zijn! Wij hebben een aantal fijne, voordelige producten voor jullie op een rij gezet.

Castorlie

Castorolie wordt ook wel wonderolie genoemd. Deze 100% natuurlijke variant van Holland & Barrett voedt Castorolie is een triglyceride dat hoofdzakelijk bestaat uit enkelvoudig onverzadigde omega 9-vetzuren, ook wel ricinolzuur genoemd. Daarnaast bevat het ook omega 3- en omega 6-vetzuren. Het zou je de haartjes langer én voller moeten maken.

Tip: Breng iedere avond voor het slapen gaan een beetje olie aan op de wenkbrauwen (óf op de wimpers).

Castorolie de tuinen Vrouwenstyle
Kylie Kbrow

Van Kylie Cosmetics is er een hele fijne browgel verkrijgbaar, dat ervoor zorgt dat je wenkbrauwen de hele dag perfect in model blijven zitten.

Een mooie bijkomstigheid, hij vlekt niet, plakt niet én is vegan! 🙂

Kylie Kybrow

Revolution Soap Styler

Een mooi doosje van Revolution met een fijne wenkbrauw zeep. Door het borsteltje (dat erbij geleverd wordt) licht vochtig te maken, breng je met een beetje zeep je wenkbrauwen snel en goed in model.

Er zit zelfs een spiegeltje verwerkt in het doosje dus ook ideaal voor onderweg!

Revolution brow styler

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.