Cadeau tip: Ontdek de nieuwe geur van Moncler Pour Femme & Pour Homme.

Cadeau tip voor de feestdagen van Moncler 

Moncler lanceerde onlangs twee heerlijke eau de parfums waarin de essentie van Moncler helemaal tot z’n recht komt. De vrouwelijke variant bevat een heerlijke bloemige, houtachtige musk geur én de 150 ml komt ook nog eens in een hele bijzondere flacon. 

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor een mooi cadeau. Wil jij je geliefde dit jaar iets speciaals geven of misschien zelf een bijzondere geur krijgen? Deze nieuwe geuren van Moncler zijn niet alleen heel mooi verpakt, maar hebben ook unieke akkoorden voor een herkenbare geur.

De nieuwe parfums van Moncler worden verpakt in een flacon in de vorm van een borraccia, een veldfles voorzien van een revolutione LED-design, een onmiskenbare knipoog naar de alpiene roots en avontuurlijke spirit van het merk.

Moncler Pour Femme 

De Pour Femme parfum van Moncler werd gecreeerd door parfumeurs Nisrine Grillié en Quentin Bisch, Een bloemige, houtachtige muskgeur met enkele exclusief voor Moncler ontwikkelde akkoorden. Het parfum opent met het heldere, frisse Powdery Snow-akkoord, dat verwijst naar de vluchtige schoonheid van vers gevallen sneeuw.

Ons idee was de frisheid en sneeuw te vangen, en deze te omhullen met de aangename, sensuele warmte van houtnoten. Denk aan de verse poedersneeuw bovenop een berg, met de zon die door de sneeuwvlokken schijnt -dát is het exclusieve Powdery Snow-akkoord dat we voor deze geur hebben ontwikkeld. 
Nisrine Grillié

 

Moncler Pour Femme moest poederig ruiken, als verse sneeuw en je tegelijk uitnodigen om je er helemaal mee te omhullen. Italiaanse bergamot, de speciaal ontwikkelde basisnoot voor Moncler hult de huid in een verleidelijke blend van amber, cederhout en sandelhout. Na verloop van tijd versmelt het luxueuze, bedwelmende aroma met natuurlijke vanilline zich tot een vrouwelijke allure die tot de late uurtjes blijft hangen.

Bergamot sprankelt als citrus, maar heeft een bloemiger karakter. Het brengt de spankelende frisheid van poederige sneeuw naar boven, en creëert een vloeiende overgang tussen de topnoot en de basis. Het hart van de geur heeft een bloeiende jasmijnnoot, sprankelend, licht en zonnig, die de poederige topnoot verbindt met de zinderende warmte in de houtachtige balans. De natuurlijke vanille geeft de heliotroop een zachte, romige touch.
Nisrine Grillié

Gepersonaliseerd cadeau in een revolutionaire flacon

Bij de speciale 150 ML is het mogelijk om met maar liefst 80 tekens een personaliseerbare boodschap in LED letters toe te voegen. Dit zorgt voor een uniek cadeau voor tijdens de feestdagen én het blijft een leuk persoonlijk cadeau om daarna met de refill variant te blijven vullen.

De Moncler Pour Femme- en Moncler Pour Homme zijn verpakt in een box van premium mat karton, waarop het iconische Moncler-logo in dezelfde tint in een groot formaat is afgebeeld, verzegeld door de kermerkende vilten ‘feltrino’-patch.

Waar verkrijgbaar

De parfums van Moncler Pour Femme & Pour Homme zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde vestigingen van de Bijenkorf en Douglas.

Moncler Pour Femme prijzen:
Eau de Parfum refillable 150 ml €180,00
Eau de Parfum 100 ml €120,00
Eau de Parfum 60 ml €80,00
Eau de Parfum refill 150 ml €130,00

Moncler Pour Homme prijzen:
Eau de Parfum refillable 150 ml €180,00
Eau de Parfum 100 ml €120,00
Eau de Parfum 60 ml €80,00
Eau de Parfum refill 150 ml €130,00

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.