Artistry™ lanceert nieuwe Skin Nutrition™ huidverzorgingsproducten

Artistry™ verbetert de huid zichtbaar met de Skin Nutrition lijn


Maak kennis met de nieuwe huidverzorginslijn van Artisty™ genaamd Skin Nutrition™. Deze nieuwe lijn  is niet alleen clean, veganistisch en gemaakt van traceerbare ingrediënten die als supplementen op de huid inwerken, maar bevat als basis ook nog eens witte chia. Dit is een superfood dat de huid zichtbaar zal voeden en beschermen.

De producten van Artistry Skin Nutrition™ zijn het resultaat van 145 jaar aan ervaring, plantaardige ingrediënten en baanbrekende wetenschap.

Net als ons lichaam heeft onze huid de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te blijven. Artistry™ introduceert met Skin Nutrition™ een nieuwe huidverzorgingslijn die ons daarbij helpt. Alle producten zijn clean, veganistisch en gemaakt met traceerbare ingredienten die als supplementen op de huid inwerken.

Supplementen voor de huid

Om jullie een beter beeld te geven over de visie van Artistry™ vertellen we iets meer over de oorsprong. Artistry™ heeft overduidelijk een eigen verhaal én manier om het beste uit de producten te halen en vervolgens het beste uit onze huid.

Artistry™-wetenschappers ontdekten namelijk dat onze huid er het gezondst uitziet wanneer 5 belangrijke voedingsbehoeften van de huid worden aangepakt om de huid te zuiveren, in balans te brengen, te herstellen, te hydrateren en te beschermen. Met als resultaat een gezonde, stralende huid. Wie wil dat nou niet!

In de huidverzorgingslijn van Artistry Skin Nutrition™ zit een compleet verzorgingsschema dat een cleanser, toner en moisturizer bevat voor het gezicht. De collectie is onderverdeeld in Solution Sets die effectieve huidverzorgingsoplossingen bieden voor diverse huidproblemen. Wil je bijvoorbeeld de eerste tot matige tekenen van veroudering herstellen? Kies dan voor de Renewal Solution Set. De Firming Ultra Lifting Cream uit de Firming Set verstevigt en lift de huid, en pakt meer gevorderde tekenen van veroudering aan.

Vegan & clean

De nieuwe lijn gaat volledig voor vegan* en clean beauty. Er worden pure, veilige en traceerbare ingrediënten gebruikt. Want de basis voor de formules van Artistry™ zijn fytonutriënten of plantaardige stoffen van de eigen Nutrilite™-boerderijen. Zo is het product traceerbaar van zaadje tot huid.

Artistry Skin Nutrition™-producten volgen ook een nieuwe standaard van Artistry™ Clean, inclusief een ‘Ja’-lijst van goedgekeurde, heilzame en veilige ingrediënten, en een ‘Nee’-lijst van meer dan 1.300 ingrediënten die Artistry™ verkiest nooit te gebruiken in hun huidverzorgingsproducten.

De Artistry Skin Nutrition™ producten zijn geschikt voor alle huidtypes, –tinten en -problemen. Artistry™-formules worden gecreëerd met de modernste technieken om gerichte oplossingen te bieden voor de unieke behoeften van elke persoon. Aan de hand van een database met meer dan 32.000 verschillende gezichten van over de hele wereld zorgt het merk voor schoonheid voor iedereen.

Prijzen en Beschikbaarheid

De Hydrating Solution Set 

Hydrating Mouse Cleanser (€28,63)
Hydrating Smoothing Toner (€22,91)
Hydrating Gel Cream (€39,55)
Hydrating Day Lotion SPF 30 (€39,55)
Hydrating Eye Gel Cream (€36,57)

De Renewal Solution Set 

Renewing Foaming Cleanser (€30,99)
Renewing Softening Toner (€37,19)
Renewing Reactivation Eye Cream (€49,59)
Renewing Reactivation Cream (€75,88)
Renewing Reactivation Day Cream SPF 30 (€75,88)
Renewing Reactivation Day Lotion SPF 30 (€75,88)

De Firming Solution Set bevat de Firming Ultra Lifting Cream en is vanaf nu beschikbaar voor €83,47. Bij de Make-up removers heb je de keuze uit de Micellar Makeup Remover + Cleanser en de Cream Makeup Remover. Beiden zijn vanaf nu beschikbaar voor €26,79 per stuk.

Alle sets zijn vanaf nu beschikbaar in de Amway webshop of bij je lokale ABO.

Lees ook: 

De top 10 zelfbruiners


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.