KERSTSHOPPEN: De BACARDÍ Rum Room is nu geopend en zaterdag 11 december moet je langskomen

De BACARDÍ Rum Room is nu geopend in Amsterdam en zaterdag 11 december komt kunstenaar Floor van het Nederend de giftboxen signeren.

Floor van het Nederend Bacardi Rum Room Amsterdam

BACARDÍ heeft voor het eerst in Nederland een Rum Room geopend. Deze tijdelijke giftstore met limited edition cadeausets is te vinden in de Negen Straatjes in Amsterdam. Kom je zaterdag 11 december langs, dan kun je gelijk jouw giftbox laten signeren door kunstenaar Floor van het Nederend, die verantwoordelijk is voor de Caribische designs!

De Rum Room van BACARDÍ is na het succes in Antwerpen, Hamburg en Londen nu ook eindelijk neergestreken in ons land. Te midden van de gezellige Negen Straatjes in Amsterdam vind je deze tijdelijke cadeauwinkel, waar je aanstaande zaterdag 11 december, tussen 15:00 en 17:00 jouw giftbox kunt laten voorzien van een bijzonder randje. Of je nu een BACARDÍ giftbox voor jezelf haalt of voor een dierbare, als je de speciale cadeauset laat signeren door de kunstenaar verantwoordelijk voor het design, dan heb je een waar collector’s item in handen.

Een mooie fles drank is natuurlijk het perfecte cadeau voor kerst, helemaal als die in een limited edition giftbox met handtekening van de ontwerper komt!

BACARDÍ Rum Room in Amsterdamse Negen Straatjes verwelkomt Floor van het Nederend

Premium varianten van ‘s werelds meest bekroonde rum, dat is wat je kunt verwachten in de Rum Room. Hier maak je op unieke wijze kennis met de BACARDÍ Añejo Cuatro, Reserva Ocho en Gran Reserva Diez. Alleen dit drietal donkere, gerijpte rums vind je in de winkel. Scroll naar beneden voor meer info

Deze flessen zijn niet alleen lekker om te krijgen of te geven, maar kun je zo een mooi plekje geven op de schoorsteenmantel of het drankkabinet. De doosjes zijn namelijk speciaal ontworpen door kunstenaar Floor van het Nederend, die drie verschillende designs heeft ontworpen voor de geschenkdozen en verpakkingen.

Floor van het Nederend Bacardi Rum Room Amsterdam

Om de BACARDÍ Rum Room in Amsterdam een extra Caraïbisch gevoel te geven is BACARDÍ de samenwerking met deze kunstenaar aangegaan. Van het Nederend is een in Amsterdam gevestigde illustrator en schilder, wiens werk is geïnspireerd door vintage stripboeken, punkcultuur en pop art. Hij is onder meer bekend van Malvin de Kat, zijn eigen karakter.

Thematisch beschouwt de Amsterdamse kunstenaar de natuur als een belangrijke inspiratiebron voor zijn werk. Voor BACARDÍ heeft hij daarom drie verschillende designs gemaakt, met als thema ‘AGED UNDER THE CARIBBEAN SUN’. Deze designs zijn terug te vinden op de geschenkdozen en het verpakkingsmateriaal in de Rum Room.

Floor van het Nederend Bacardi Rum Room Amsterdam

Cadeau kopen bij BACARDÍ Rum Room Amsterdam

Het drietal premium rums is nu in de Amsterdamse giftstore te koop en komt in een exclusieve giftbox in gelimiteerde oplage. Een prachtig geschenk voor de koude feestdagen. 

De BACARDÍ Rum Room is van 18 november tot en met 31 december dagelijks geopend van 10:00 – 19:00 uur aan de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam. Op donderdagavond is de winkel geopend tot 21:00 uur (mits er geen sprake is van lockdownmaatregelen). Lukt het je niet om in deze periode naar Amsterdam af te reizen, bezoek de Rum Room dan online via rum-room.bacardi.com. De webshop biedt, net zoals de Rum Room, de drie BACARDÍ premium rums Añejo Cuatro, Reserva Ocho & Gran Reserva Diez aan.

Floor van het Nederend Bacardi Rum Room Amsterdam

Añejo Cuatro, Reserva Ocho & Gran Reserva Diez

Naast de bekende rums, zoals de BACARDÍ Carta Blanca, BACARDÍ Spiced en de Flavoured range, biedt BACARDÍ donkere, gerijpte rums aan die door de rijping in eikenhouten vaten een sterk karakter hebben. De BACARDÍ Rum Room staat in het teken van deze rums.

De jongste, gerijpte premium rum is BACARDÍ Anejo Cuatro van vier jaar oud. De glinsterend, goudkleurige rum heeft een honingzachte smaak, gebalanceerd met milde vanille en gebrande eik. Añejo Cuatro kun je ‘on the rocks’ drinken, maar komt het best tot zijn recht in een klassieke rumcocktail, zoals een Highball in
de mix met Ginger Ale.

De acht jaar oude BACARDÍ Reserva Ocho is een complexe goudkleurige rum met een diepe, gelaagde en zachte smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Deze rum is geïnspireerd op een familierecept uit 1862 en was voor 7 generaties lang enkel voorbehouden voor de BACARDÍ familie zelf. De rum is perfect geschikt om puur te nippen en leent zich goed voor cocktails met allure zoals een Old Fashioned of een Old Cuban.

De Gran Reserva Diez heeft weer een andere expressie en is niet zomaar een oudere versie van Ocho. Diez heeft iets unieks. Neem een slokje van deze tien jaar oude rum en je ontdekt veel eik en gekarameliseerd fruit. Er zijn ook mensen die er meloen, banaan of mango in ontdekken. Deze rum drink je het beste puur, met of zonder ijsblokje.

Welk van deze flessen ga jij op het verlanglijstje zetten of cadeau doen?

Floor van het Nederend Bacardi Rum Room Amsterdam


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.