BORREL: Frisse ready-to-serve cocktail Spritzante door Martini en Sergio Herman perfect voor kerstborrel

Op zoek naar een frisse en stijlvolle ready-to-serve cocktail voor kerst? Martini en Sergio Herman lanceerden onlangs de Martini Spritzante.

Sergio Herman x Martini Spritzante

Mocht je nog op zoek zijn voor een lekker drankje tijdens de feestdagen, dan hebben we een hele soepele suggestie. Het Italiaanse dolce vita-icoon MARTINI onthulde onlangs een lekkere ready-to-serve cocktail, ontwikkeld in samenwerking met een bekende sterrenchef. Maak kennis met de Martini Spritzante.

De Spritzante is een bruisende cocktail, gemaakt in samenwerking met Sergio Herman, bekend sterrenchef en liefhebber van de Italiaanse keuken – net als wij! Dit drankje is dan ook een ode aan de Italiaanse levensstijl waarin goede vriendschappen en lekker eten & drinken de boventoon voeren.

MARTINI’s Spritzante komt met de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille. Kenners zouden zeggen dat de cocktail goed is gebalanceerd met een subtiele bittere toets. De ready-to-serve cocktail is erg geschikt om te schenken tijdens de feestdagen voor een gezellig aperitief met familie en vrienden. Genieten van de simpele dingen in het leven, tijd doorbrengen zonder beperkingen, herinneringen herbeleven en samen nieuwe herinneringen maken. Met deze Aperitivo krijgt dit alles nog meer smaak.

De ontwikkeling van de MARTINI Spritzante

Om de speciale momenten ‘samen’ te voorzien van een randje flair, hebben MARTINI & Sergio Herman de handen ineen geslagen om de Spritzante te ontwikkelen. Voor deze bijzondere samenwerking hebben topchef Sergio Herman en MARTINI’s master blender, Beppe Musso, een geheel nieuw smaakpallet ontwikkeld.

Tijdens een reis naar Pessione, Italië – het hart van Martini – zijn de invloeden van het Italiaanse Aperitivo moment, Sergio Herman’s passie voor perfectie & topgastronomie samengebracht met MARTINI’s 150-jarig vakmanschap. Een gebalanceerde, frisse cocktail met een subtiele bittere toets die perfect tot zijn recht komt met heerlijke hapjes is het resultaat.

Sergio Herman x Martini Spritzante

Aperitivo met MARTINI Spritzante

MARTINI’s Spritzante is bij uitstek een cocktail om van te genieten tijdens een speciaal aperitief met vrienden & familie gedurende de feestdagen. Verras je gasten met een mooi gedekte tafel, fijne muziek en creëer een prettige ambiance. Combineer deze frisse en licht bittere aperitivo op basis van grapefruit, basilicum en een hint van vanille met smakelijke hapjes voor de leukste en lekkerste momenten.

De Spritzante wordt bij voorkeur uitgeschonken in een wijnglas. Vul het glas volledig met ijs, schenk de gekoelde MARTINI Spritzante in en garneer met een partje grapefruit en een blaadje basilicum.

De MARTINI Spritzante wordt geschonken in restaurant Le Pristine Antwerpen, gerund door Sergio Herman. Sinds eind oktober is de MARTINI Spritzante exclusief en in een gelimiteerde oplage te koop bij Jumbo tegen de aanbevolen adviesprijs van 12,49 euro per fles.

Cheers!

Sergio Herman x Martini Spritzante


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.