CADEAUTIP: Maak het extra feestelijk door een mooie ballon te sturen

Op zoek naar een mooie cadeautip voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid? Maak het extra feestelijk en ga een mooie ballon sturen!

ballon cadeau sturen

Misschien heb je ooit zelf een ballon cadeau gekregen of heb je al eens iemand blij gemaakt met een mooie helium ballon. In dat geval weet je dus hoe leuk en feestelijk het is. Hieronder lees je meer over het versturen van ballonnen en krijg je tips over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van een heliumballon. 

Wens iemand beterschap

Heeft er iemand die je kent een beterschapswens nodig omdat diegene in het ziekenhuis ligt of langdurig ziek is? Een vriend, familielid, collega of goede buur? In dat geval is het een leuk idee om die persoon een ballon te sturen. Het is een attente manier dat je om hem of haar geeft en dat je aan diegene denkt. Door een helium ballon te sturen tover je de ontvanger meteen een glimlach in het gezicht. Door nog een fruitmand of bosje bloemen met de ballon mee te sturen maak je het nog specialer en completer. Weliswaar gaat de pijn daardoor niet weg, maar je maakt daarmee hun dag wel wat vrolijker.

Een verjaardagsballon

Een klassieke happy birthday ballon sturen is altijd leuk als iemand jarig is. Immers staan ballonnen ook voor gezelligheid en feest. Misschien stuur je de ballon alvast voordat het officiële verjaardagsfeest begint, zodat je laat zien dat je al aan diegene denkt. Naast het versturen van een leuke ballon kun je ook een leuk cadeautje toevoegen. Denk hierbij aan heerlijk doosje bonbons, een fles champagne of wijn.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn ballon(en) zo lang mogelijk mooi blijven?

Helium ballonnen gaan het langste mee als ze op kamertemperatuur – ongeveer 12 tot 18 graden – worden opgehangen. Bij warmte zet helium uit, waardoor een ballon sneller kan knappen, en bij koude temperaturen krimpen de ballonnen tijdelijk en zetten zich pas weer uit als het warmer wordt. Van helium ballonnen heb je gemiddeld een week plezier, mits je goed met de ballon omgaat en hij binnen wordt opgehangen. In het geval dat de ballon buiten wordt gebruikt gaat het over het algemeen een halve week mee, indien de ballon niet in aanraking komt met hevige weersomstandigheden, dieren, planten of hoge temperatuur.

Let op de voorzorgsmaatregelen

Mocht de heliumballon toch knappen, wees dan voorzichtig met kleine kinderen en huisdieren. De stukken van een kapotte ballon zijn gevaarlijk in verband met het verstikkingsrisico. Houd dus altijd een oogje in het zeil bij kinderen onder de acht jaar. Ook de decoratieve inhoud zoals confetti, glitter, veren of ander materiaal is gevaarlijk voor huisdieren. Zorg er dus voor dat dit meteen wordt opgeruimd als er huisdieren en kinderen aanwezig zijn.

ballon cadeau sturen


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.