Cadeautip: Energy Socks van STOX

Zeg vaarwel tegen vermoeide benen met de Energy Socks van STOX

STOX sokken

STOX produceert revolutionaire sokken die de bloedcirculatie bevorderen en afvalstoffen sneller vanuit de benen afvoeren. Hun missie is om je te helpen je beter te voelen en minder last van je benen te hebben. Een mooi en praktisch cadeau voor onder de boom!

STOX Energy Socks

Heb je een staand of zittend beroep, reis je veel of hou je van sporten? Iedere activiteit kan invloed hebben op het last hebben van bijvoorbeeld vermoeide of tintelende benen, of gezwollen enkels en voeten.

STOX biedt voor iedere gelegenheid of activiteit de juiste sokken om je van vermoeide benen te helpen en de bloedcirculatie te bevorderen. Ze bieden een ruim assortiment van verschillende type sokken en ze zijn verkrijgbaar voor zowel de vrouw als de man.

Op de website staat alles heel duidelijk aangegeven en kan je per activiteit zoeken naar de juiste sokken. Mocht je het lastig vinden welke maat je moet kiezen dan is er een handig maattabel op de website waarbij je gemakkelijk de juiste maat weet te vinden. En mocht je kleur er in het eerste oogopslag niet tussen zitten? Veel sokken zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties, ideaal!

Favorieten van Vrouwenstyle

Tegenwoordig zijn we veel in de weer en of het nu na het werk of na je work-out is, onze voeten en benen hebben behoorlijk wat te verduren. Op de redactie hebben wij een aantal items van  STOX zelf mogen ervaren en vertellen jullie graag meer over onze favorieten en bij welke activiteit ze jou het beste zullen ondersteunen.

Daily Pro Panty

Omdat STOX behoorlijk wat keuzes biedt, hebben wij gedacht aan items die je zowel dagelijks nodig hebt voor naar het werk als voor in je vrije tijd.  Zo kwamen we uit bij bijvoorbeeld de panty. De Daily Pro Panty geeft een mooie shape en is ladder bestendig, hij voorkomt vermoeide en pijnlijke benen (ideaal als je een beroep hebt waarbij je veel zit of staat) en ondanks de 80 denier heb je toch nog een mooie huid door de panty heen.

De panty is ook preventief te dragen tegen spataderen en rusteloze benen en vermindert vocht en zwelling. De stof is echt heel fijn en voelt stevig waardoor hij mooi aansluit om de benen en de taille. Een absolute aanrader om te dragen onder je favoriete jurkje of rokje!

STOX daily pro panty
STOX Daily Pro Panty €39,00

 

Outdoor Socks

De Outdoor Socks zijn speciaal voor de wandelaars onder ons. Wij houden toevallig veel van wandelen en doen dit dan ook geregeld, en dan is het toch wel heel fijn om extra lief voor je benen te zijn. Deze sokken zijn gemaakt met merinowol dus voelen lekker zacht aan. Ze zorgen ervoor dat je blessures en spierpijn kunt voorkomen en stimuleren een sneller herstel van de spieren na het wandelen.

Naast minder vermoeide benen zorgen ze er ook voor dat je geen blaren, hotspots of tekenbenen oploopt,  een échte musthave!

STOX outdoor Socks
Outdoor Socks €39,00

 

Daily Light Socks

De Daily Light Socks zorgen voor een ultiem comfort en perfecte ondersteuning voor iedere dag. Ze voorkomen pijnlijke en vermoeide voeten en verminderen vocht en zwelling dat kan ontstaan in de voeten of in de enkels.

Waarbij veel andere sokken van STOX tot boven de kuit vallen, komen deze sokken tot halverwege de kuit. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en geschikt voor schoenmaten t/m 40-42. Meer informatie over de verschillende maten vind je terug in het maattabel. Iedere verpakking bevat 3 paar Daily Light sokken.

STOX daily light
Daily Light Socks €59,00

 

Cadeautip voor onder de boom

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden naar de gehele collectie van STOX en nog op zoek naar een cadeau voor onder de boom? Alle items worden gratis naar je verzonden en je krijgt nu een gratis cadeauverpakking bij je bestelling om het leuk in te pakken. Bestel nu jouw favoriet online via de webshop van Stox.

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen met ontspannen voetjes en benen!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.