Starskin’s ‘Red Carpet Ready’ producten, deze 2 zijn zó fijn !

Starskin Red Carpet Ready 

Starskin
Starskin’s ‘Red Carpet Ready’ producten bieden de perfecte verzorging voor het gezicht en handen. De huid krijgt een ware boost binnen 15-20 minuten na gebruik van de producten. Wij vertellen jullie er graag wat meer over.

Een avondje me-time of heb je een speciaal event waarbij je huid wel een boost kan gebruiken? Dan zijn de Starskin producten een absolute must-have. Binnen de Starskin collectie vind je allemaal fijne producten en vandaag lichten we de ‘Red Carpet Ready’ producten uit waarbij bio cellulose centraal staat.

 

Red Carpet Ready gezichtsmasker

STARSKIN® Red Carpet Ready™ is een bio-cellulose hydraterend gezichtsmasker dat intens hydrateert en zorgt voor een zichtbaar gladdere, verjongde huid. Starskin’s premium Bio-Cellulose is geformuleerd met natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk cocossap en hydrateert en verzorgt de huid zonder irritatie.

Elk gezichtsmasker is gedrenkt in een volle fles ‘huidvullend’ serum voor een Red Carpet Ready glow. De huid is direct stralend, diep gehydrateerd en glad.

  • Levert intense hydratatie aan de droge, vochtarme huid.
  • Verjongt en verzacht de huid.
  • Eenvoudig te gebruiken,  Bio-Cellulose levert resultaten in 20 minuten.
  • Geschikt voor alle huidtypes.

Starskin red carpet ready gezichtsmasker

 

Red Carpet Ready handmasker

STARSKIN Red Carpet Ready™ Hand Super Hydrating Foil Masker Handschoenen.

Wikkel je handen in folie voor een spa-achtige ervaringsbehandeling met ongelofelijke hydraterende resultaten. Red Carpet Ready™ foliehandschoenen bevatten twee lagen.  Een binnenlaag gedrenkt in een formule op basis van kokosfruit verrijkt met pure sheaboter en macadamia-notenolie. En een buitenste beschermende folie-laag die een intens verwarmend effect creëert om de absorptie te maximaliseren.

  • Hydrateert, voedt ruwe handen en nagelriemen in slechts 15 minuten
  • Innovatieve technologie: onze zelf verwarmende maskers maken gebruik van dezelfde technologie als isolatiedekens, om uw natuurlijke lichaamswarmte vast te houden. Hierdoor kan de intens geconcentreerde natuurlijke formule beter doordringen in de huid.
  • Het geconcentreerde serum op basis van kokosfruit is verrijkt met gladmakend ureum, sheabutter, voedende macadamia, saffloer en kokosolie om droge handen in 15 minuten op magische wijze te transformeren tot gladde handen.

Starskin red carpet handmasker

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.