Een pittig cadeau voor onder de boom van GIMBER

GIMBER zorgt voor pittige feestdagen

GIMBER vrouwenstyleDe feestdagen staan bijna voor de deur. Nog enkele weken en dan is het weer tijd om te proosten. Heb je geen zin of behoefte aan een glas alcohol tijdens deze dagen? GIMBER is dan een heerlijke vervanger.

GIMBER is een pittig Belgisch gemberconcentraat -met als ingrediënten biologische en kwalitatieve gember, citroen, rietsuiker, kruiden en specerijen- verpakt in een prachtige fles. Heerlijk om puur te drinken, met warm of koud water en eventueel wat ijsblokjes erin. Ook voor een mocktail is dit een perfecte keuze als aperitief.

Belgisch met internationale allure

GIMBER is inmiddels een welbekend en hip gemberconcentraat. Founder Dimitri Oosterlynck perste en bottelde drie jaar geleden eigenhandig de eerste vijfentwintig flessen GIMBER vanuit zijn eigen garage. Intussen is GIMBER razend populair en verkrijgbaar in o.a. Amsterdam, Helsinki, Londen, Wenen, Parijs, Milaan en New York.

GIMBER vrouwenstyle drank
Sweet Lilly


Er zijn inmiddels twee GIMBER-varianten in het vaste assorti
ment: de GIMBER N°1 Original en GIMBER N°2 BRUT: een gemberconcentraat met citrustoetsen, afkomstig van citroentijm en biologische yuzu. Speciaal voor de decembermaand en exclusief in de box is er de limited edition: ‘Sweet Lilly’. Een gemberdrankje op basis van passievrucht, ananas én kurkuma. Voor een wel héél exotisch eindejaar. 

Samen met het ‘Book of GIMBER’ voor de feestdagen lanceert GIMBER nu ook een derde (en limited edition) variant van het populaire non-alcoholische drankje genaamd: Sweet Lilly. Een exotisch gemberconcentraat op basis van passievrucht, ananas en kurkuma.

De naam Sweet Lilly refereert niet alleen naar de oorspronkelijke naam van een passievrucht ‘Lilikoi’, maar is ook een ode aan de dochter van GIMBER’s founder Dimitri.
Op de fles staat een kleine persoonlijke krabbel van haar.

GIMBER

 

Book of GIMBER giftbox

Speciaal voor het najaar lanceerde GIMBER een feestelijke giftbox. Daarin zitten niet alleen de drie GIMBER-varianten, maar ook het ‘GIMBER Cook & Good Vibes book’. Een boek vol leuke recepten en inspirerende verhalen van GIMBER-fans en ambassadeurs wereldwijd. In het 120-pagina’s tellende boek vind je recepten voor het cocktailuurtje, het diner, desserts en digestief. De box is een tof stijlvol geschenk voor onder de kerstboom. De box zélf komt in een luxe linnen uitvoering en is verkrijgbaar via de website of in geselecteerde concept stores en bio winkels voor €59,95.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.