MARC INBANE zorgt voor een mooie teint tijdens de feestdagen met deze 2 producten!

MARC INBANE geeft de perfecte teint aan jouw huid

Marc Inbane
Tijdens het koude weer wil onze huid snel bleek ogen. En met oog op de feestdagen volgende week willen we wel een mooie, gezonde teint hebben. Vandaag vertellen we iets meer over de Hyaluronic Self Tan Spray x Kabuki Kit & de Perle de Soleil Tanning Drops waarmee je binnen enkele minuten een geweldig resultaat boekt.

MARC INBANE is een grote speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Ze zijn inmiddels bekroond met verschillende awards en vekrijgbaar in meer dan 40 landen. MARC INBANE biedt een veilig alternatief voor de zon of zonnebank die schadelijke UV-stralen met zich meebrengt.

Wanneer je zuinig op je huid bent dan kies je voor een alternatief als deze. Binnen de collectie van MARC INBANE vind je tal van mooie producten om je huid die mooie, gezonde gloed te geven.

Hyaluronic Self Tan Spray x Kabuki Kit

Deze vegan MARC INBANE tanning spray creëert een mooi gebruind resultaat binnen 1 minuut waar je tot wel 9 dagen plezier van hebt. Deze 3e generatie hyaluronzuur SLMW zorgt voor een extreem gehydrateerde en zachte huid.

De Hyaluronic Tanning Spray is gemakkelijk aan te brengen met de Kabuki Brush voor een egaal resultaat.  Het product is gemakkelijk te gebruiken voor het gezicht, de handen en voeten.

Wat krijg je wanneer je deze set koopt?

  • 1x Hyaluronic Self Tan Spray 100ml
  • 1x Kabuki Brush 
  • 1x Gratis Gift Pouch Small
hyaluronic kabuki set
Hyaluronic Kabuki Set €59,90

 

Perle de Soleil – Tanning Drops

Deze Tanning Drops van MARC INBANE zijn eenvoudig te mengen met je dagcreme, bodylotion of zonnebrand voor een geleidelijk resultaat, waarbij je de huid op het gewenste niveau kunt bruinen. Een flacon van de Tanning Drops bevat 15ml.

2 à 3 druppels = gezonde gloed
4 à 5 druppels = stralende zonovergoten teint

Marc Inbane Tanning Drops
Perle de Soleil – Tanning Drops €34,95

Aanbrengen van de producten

Ga je aan de slag met de tanningproducten van MARC INBANE? Zorg er dan altijd voor dat je de huid goed reinigt voor gebruik en daarna de handen goed te wassen. Na het aanbrengen van het product heeft het gemiddeld 3 uur nodig om goed in te werken waarna je weer kan douchen en activiteiten op kunt pakken zoals sporten. Bij ieder product vind je een goede handleiding die jou er stap voor stap in begeleid zodat je altijd het beste resultaat krijgt.

Voor onder de boom
Ben je nieuwsgierig geworden naar alle producten van MARC INBANE en nog op zoek naar een mooi cadeau voor onder de boom? De producten van MARC INBANE zijn voor zowel mannen als vrouwen een goed cadeau. Je kunt er natuurlijk ook zelf gebruik van maken om jezelf een mooie variant cadeau te geven, zo heb je een mooie glow tijdens de feestdagen.
Alle producten van MARC INBANE zijn vrij van stoffen/ingrediënten waar wij (en onze huid) niet blij van worden zoals parabenen, siliconen & sulfaten. Als je het precies volgens de instructies gebruikt, heb je geen last van vlekken (of een oranje gloed/kleur) en is het heel gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen. De producten geven geen vervelende geur af dus je kunt met een gerust hart plaatsnemen aan de eettafel tijdens de kerst.

Alle producten vind je hier en bestel je gemakkelijk online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.