Met deze 2 natuurlijke producten van Clay And Glow laat jij jouw huid weer stralen!

Een stralende huid met Clay And Glow


De producten van Clay And Glow zien er niet alleen instagrammable uit, maar zorgen er voor dat de huid op een natuurlijke manier weer herstelt én gevoed wordt. Vandaag laten wij jullie kennismaken met een paar fijne producten uit de collectie waar wij zelf ook erg enthousiast van zijn geworden.

Clay And Glow gebruikt alleen ingrediënten die je huid ten goede komen en laten alle vervelende ingrediënten eruit. Er zullen geen ingrediënten inzitten zoals parabenen, siliconen, PEG’s of alcohol. Daarnaast zijn alle producten dermatologisch goedgekeurd dus zijn ze ook te gebruiken wanneer je last hebt van een gevoelige huid.

Last but not least zijn alle producten gemaakt van veganistische ingrediënten en geen van de producten is getest op dieren, ze zijn dus volledig vegan! 🙂


Exfoliating Face Scrub

Er zijn natuurlijk talloze scrubs te verkrijgen voor de huid, maar de scrub van Clay And Glow springt er toch wel uit vonden wij. De geur die vrijkomt is ontzettend lekker en de fijne kleine korreltjes die erin verwerkt zijn voelen ook heerlijk op de huid.

Met een rustige beweging verwijder je dode huidcellen en voorkom je dat er vuil op de huid kan achterblijven. Op deze manier kan vuil geen weg vinden naar de poriën waardoor je voorkomt dat er mee-eters kunnen ontstaan.

De Clay And Glow Face Scrub helpt daarnaast het stimuleren van je celvernieuwing. Het exfoliëren van de huid stimuleert het vernieuwingsproces en maakt plaats voor je nieuwe gezonde cellen.  Uiteindelijk krijg je een gladdere huid waarbij je ook pigmentatie, puistjes en fijne rimpeltjes tegengaat.

Deze gezichtsscrub helpt om andere (huidverzorgings)producten beter aan te brengen. Dat komt omdat de geëxfolieerde huid producten beter absorbeert. Extra fijn dus om te gebruiken voordat je een masker en je crème aanbrengt, zo kan het masker en je crème goed in de huid doordringen.

Pink Clay Mask

Het Pink Clay Mask van Clay And Glow is denk ik wel 1 van de meest populaire producten. Het masker is diep reinigend en ideaal voor als je wat grovere poriën hebt of last hebt van puistjes.

Je hoeft het masker niet heel dik aan te brengen, maar een dun laagje is al voldoende. Het zorgt ervoor dat de poriën kleiner worden en het heeft de ideale ingrediënten om mee-eters en puistjes te voorkomen. Ook wanneer je last hebt van rode plekjes (door onzuiverheden) is het masker heerlijk om te gebruiken.

Na het aanbrengen laat je het masker ongeveer 10 minuutjes inwerken, spoel rustig af met lauw water en voel direct hoe zacht en schoon je huid voelt.

Alle producten hebben naast een hele fijne werking ook een fijn prijsje en er zijn verschillende combinaties in pakketvorm verkrijgbaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar alle producten van Clay And Glow? Bekijk en shop nu de volledige collectie online in de webshop.

Let your skin glow!

Deze blogs kunnen je ook interesseren:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.