Sieraden met initialen shop je met 14% korting voor jouw Valentijn bij Kaya Sieraden

Bij Kaya Sieraden shop je sieraden voor jouw Valentijn.


Valentijnsdag komt er alweer bijna aan en dat betekent dat je jouw Valentijn weer in het zonnetje mag zetten. Een speciaal cadeau mag niet ontbreken dus vandaag geven wij je wat tips op het gebied van sieraden en je shopt ze nu zelfs met 14% korting bij Kaya Sieraden.

14 februari, het is een dag waarop je je geliefde toch graag extra wilt laten weten dat je van diegene houdt. En niet alleen je geliefde, maar ook je zus, mama, oma of beste vriendin kan natuurlijk een persoon zijn om te verrassen op deze dag. Bij zo’n moment, hoort uiteraard een speciaal cadeau. Dit kan natuurlijk van alles zijn, maar iets blijvends en iets persoonlijks heeft vaak wel de voorkeur.

Bij Kaya Sieraden hebben ze een mooi overzicht op de webshop waar je in één oogopslag de hele Valentijns-collectie ziet. Binnen deze collectie vind je verschillende sieraden waarbij het mogelijk is om bijvoorbeeld je initialen te laten graveren.

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet en delen we onderaan nog een kortingscode met je waarmee je 14% korting krijgt.

Voor je vriend
We begrijpen dat de man toch wat lastiger kan zijn qua stijl dus hebben we gekeken naar tijdloze items. Voor de mannen hebben we een mooie selectie gemaakt waarbij de sieraden een ‘stoer’ uiterlijk hebben.

€24,90
€17,90


Initialen
Een Initialen ketting of een initialen armband is een leuk cadeau voor iedereen, maar wij hebben er een paar uitgezocht die leuk zijn om te geven aan bijvoorbeeld je zus of je beste vriendin. Je kunt bij ieder item je voorkeur aangeven voor de kleur en het aantal initialen die je erin verwerkt wilt hebben.

€39,90
€34,90

Voor je mama
Ben je op zoek naar een Mama ketting in combinatie met een mooie ring óf een armband? Bij de ring is het mogelijk om voor een handgeschreven tekst te kiezen.  Zelf een leuk setje samenstellen kan natuurlijk ook. Hieronder vind je wat meer inspiratie voor het perfecte cadeautje.

€29,90
€44,90
€29,90

Kortingscode + Verpakking
Om je cadeau sierlijk te verpakken vind je onder het kopje Valentijn op de webshop van Kaya Sieraden een mooie verpakking voor €1,00. Op die manier heb je een leuk geheel en is het nóg leuker om te geven. Om 14% korting te krijgen op je bestelling is het mogelijk om de code VT14 te gebruiken.

Wij wensen je veel plezier met het verrassen van jouw Valentijn.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.