Bolsius Unity: exclusief en zinnenprikkelende geuren voor in huis!

Bolsius Unity is een exclusieve collectie voor een heerlijk gevoel in huis.

Het creëren van een fijne en gezellige sfeer in huis is belangrijk geworden en dat hebben we afgelopen jaar nóg meer gedaan dan anders. Door Corona hebben we massaal meer thuisgezeten door de uitstapjes die we moesten missen en door het thuiswerken. Thuis is waar je verbindt, oplaadt en ontspant. Als kaarsenmaker draagt Bolsius al ruim 150 jaar bij aan de sfeer in huis.

Met de nieuwe Unity collectie, bestaande uit geurstokjes en geurkaarsen, laat het bedrijf opnieuw zien dat het duurzaamheid en design hoog in het vaandel heeft staan. In samenwerking met de bekende Nederlandse ontwerper Lex Pott ontwikkelde Bolsius een exclusieve collectie premium geurproducten. Lief voor jou én met aandacht voor de natuur.

Stijlvol & minimalistisch Dutch design
Bolsius Unity combineert uniek design met een onweerstaanbare geurbeleving. Exclusief ontwikkeld door Nederlands ontwerper Lex Pott, in stijlvol glas met een minimalistische uitstraling. De collectie is verkrijgbaar in diverse trendkleuren die de geurbeleving weerspiegelen.

Evenwicht, energie & warmte in huis
De collectie bestaat uit drie geur- en kleurlijnen. De frisse geuren en zachte kleuren van Pure Serenity brengen balans in je huis. Met de eigenzinnige geuren en heldere kleuren van Poppy Delight kies je voor een uitgesproken en vrolijke sfeer in je interieur, terwijl Depth of Nature met zijn rijke geuren en intense kleuren voor warmte en comfort zorgt. Alle producten in de nieuwe collectie staan garant voor een langdurige geurbeleving die je persoonlijke stijl onderschrijft.


Vegan & natuurlijk
De collectie is gemaakt met natuurlijke extracten, de beste ingrediënten en liefde voor alles wat leeft. Met natuurlijke vegan wax zonder palmolie of dierlijke grondstoffen. Het katoenen lontje is overigens zo gevlochten dat je altijd een stabiele vlam hebt en er geen walm of rook ontstaat. Daarnaast zijn de verpakkingsmaterialen recyclebaar en is het gebruik van plastic geminimaliseerd. Zo creëer je een heerlijke sfeer in huis, met bewustzijn voor de planeet.

Voor de Unity collectie kreeg Bolsius de prestigieuze Red Dot Award voor ‘Best of the best packaging design 2021’ in de categorie ‘Brand and Communication’.

De Bolsius Unity collectie ligt in geselecteerde winkels en is te bestellen op bol.com


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.