Beauty: Geniet van een zachte huid met de Zwitsal Voor Jou lijn!

Zwitsal producten gericht op tieners en hun mama’s.

Een fijne lijn binnen de Zwitsal producten waarbij het niet speciaal gericht is op de babyhuidjes, maar op die van tieners. Deze heerlijke Zwitsal Voor Jou-lijn bestaat uit twee body mists en een zachte douche mousse. Voor een heerlijk ruikende huid, de hele dag!

De Zwitsal Voor Jou lijn bestaat uit Zwitsal producten met de herkenbare Zwitsal geur. Deze fijne producten bezorgen je een zachte, glanzende, heerlijk ruikende huid. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten? Lees dan vooral even verder want we vertellen je hieronder iets meer over de verschillende body mists en de douche mousse speciaal Voor Jou!

Zwitsal Body Mists
Original is verrijkt met de vertrouwde, zachte Zwitsal geur voor een heerlijk ruikende huid. Naast Zwitsal Body Mist Original is er ook Body Mist Pink Blossom, een bloemige zoete geur. Je kunt de body mist de hele dag door gebruiken; op je huid, kleding en in je haar. En superhandig voor onderweg om in je schooltas, of in je sporttas te doen voor na het douchen. Spray & go!

Zwitsal Douche Mousse
Ook deze variant is verkrijgbaar met de vertrouwde geur van Zwitsal. De Zwitsal Douche Mousse verzorgt, hydrateert en laat de huid heerlijk ruiken. De mousse is bovendien zo zacht dat deze ook geschikt is om mee te scheren. Het bevat geen SLES sulfaatreinigers en is net zo mild als water. Vanaf nu kun je je met de Zwitsal Voor Jou-lijn, iedere dag, de hele dag door, omringen met de vertrouwde geur en milde verzorging van Zwitsal. ’s Ochtends onder de douche, na het sporten, op school of wanneer je je klaarmaakt voor een middagje met vriendinnen of je eerste date!

De Zwitsal Body Mist Original en Zwitsal Body Mist Pink Blossom zijn verkrijgbaar bij Etos & bij Kruidvat en kosten €6,99 per stuk (150 ml). De Zwitsal Douche Mousse is verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat & supermarkten en kost €6,99 (200 ml).


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.