Atida Pure, de juiste vitaminen en mineralen die bij je passen!

Atida Pure zorgt voor gepersonaliseerde vitaminen en mineralen.


Iedere maand de beste vitaminen, mineralen én kruiden die samen met een gezonde voeding een aanvulling zijn op je dag. Op die manier haal je íedere dag weer opnieuw het beste uit jezelf. Atida Pure biedt een gepersonaliseerd, flexibel abonnement waarbij je altijd je supplementen binnen handbereik hebt.

De juiste vitaminen, mineralen en kruiden slikken en gebruiken is niet voor iedereen zo makkelijk als het lijkt. Soms weet je niet waar je lichaam behoefte aan heeft en kun je daarin wel wat hulp gebruiken. Naast een gezonden voeding en voldoende beweging kan het toch zijn dat je wat mist. Atida Pure helpt jou er graag bij om de juiste aanvulling te vinden.

Doordat Atida Pure eerst wat meer over jou te weten komt voordat je van start gaat, kun je er volledig op vertrouwen dat je de juiste supplementen gaat slikken.

Over Atida Pure

Atida Pure maakt deel uit van de Atida-familie, een toonaangevende online apotheek die het landschap van gezondheid en welzijn in heel Europa aan het veranderen is. Ze zijn op dit moment actief in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Oostenrijk.

Dankzij deze apothekersachtergrond hebben ze meer dan 15 jaar ervaring met supplementen. In de online apotheek kochten veel klanten voedingssupplementen en merkten zij dat sommige klanten iets persoonlijks zochten in hun favoriete producten.

Dát was het moment dat Atida Pure in het leven werd geroepen. Een supplementenbedrijf dat hoogwaardige voedingsproducten produceert, persoonlijke aanbevelingen van experts biedt en altijd door wetenschap wordt ondersteund.

  • Geen verwarrende etiketten
  • Geen toevoegingen zoals kleur- en vulstoffen
  • Geen gebrek aan transparantie
  • De supplementen zijn glutenvrij én lactosevrij
  • En probeert Atida Pure ervoor te zorgen dat de supplementen -meestal- veganistisch te zijn!

 

Hoe werkt Atida Pure?

Allereerst is het belangrijk dat Atida Pure precies weet waar jij behoefte aan hebt. Aan de hand van een korte vragenlijst komt er een resultaat uit met de vitaminen, mineralen en kruiden die bij je passen en de juiste aanvulling zullen geven.  Uiteindelijk kies je zelf wat jou het meest aanspreekt en waar je mee van start wilt gaan.

Vervolgens sluit je een flexibel abonnement af, dat wil zeggen dat je dit abonnement op ieder gewenst moment kan wijzigen, stoppen of pauzeren. Binnen het abonnement kun je ervoor kiezen of je één of meerdere supplementen wilt gebruiken die geadviseerd worden. Aan de hand van jouw keuze komt er dan een X bedrag per maand uit en voor dat bedrag heb jij iedere dag van de maand de supplementen straks in huis.

Wanneer je je abonnement hebt afgesloten ontvang je binnen een hele korte tijd jouw eerste maandbox binnen met supplementen. De box bestaat uit een baxter (rol) waarbij je voor iedere dag een zakje hebt met de aanbevolen supplementen voor die dag, volledig gepersonaliseerd met jouw naam erop.


Van start gaan!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle supplementen en wil jij gebruik maken van Atida Pure? Vul dan via de website je persoonlijke vragenlijst in en krijg binnen no time een persoonlijk advies toegestuurd.

Goed om te weten, met onze kortingscode ROMY35 krijg jij 35% korting op je eerste twee maanden bij Atida Pure!

 

 

 

 

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.