G.M. Collin Native Collagen Gel dé crème voor ieder huidtype!

G.M. Collin Native Collagen Gel, vegan, duurzaam én dierproefvrij!

Onze huid kan het hele jaar door wel wat extra verzorging gebruiken. G.M. Collin is al 65 jaar een expert op het gebied van huidverzorgingsproducten en bracht onlangs de Native Collagen Gel op de markt, een absolute collageen-musthave binnen jouw skincare producten!

Naarmate we ouder worden en boven een bepaalde leeftijd komen, kan het zijn dat je huid verandert. Die veranderingen kunnen uiteenlopend zijn en vallen op doordat de huid bijvoorbeeld slapper wordt, er hier en daar een rimpel ontstaat of schrale plekken op de huid. Dit kunnen we niet volledig tegenhouden, maar we kunnen er wel alles aan doen om de huid met de juiste producten mooi te houden én het zelfs te verminderen.

De nieuwe Native Collagen Gel bevat collageen. Dit is een essentieel eiwit dat er samen met de Hydrolized Elastine en Oligopeptide-5 voor zorgt dat de structuur, elasticiteit en stevigheid in tact blijven. Volgens verschillende bronnen neemt collageen af in je lichaam vanaf 25 jaar dus dat is vaak de leeftijd waarop we de veranderingen in de huid al kunnen opmerken.

De gel bestaat uit een fijne textuur waarbij het gemakkelijk is om aan te brengen op de huid. De gel laat een mooie glow achter en ruikt ook nog eens heerlijk! Een perfecte oplossing voor direct zichtbaar resultaat in een handomdraai. De hydraterende Native Collagen Gel is geschikt voor ieder huidtype en verschillende conditie.

G.M. Collin History
De reis begon in 1957, waar gerenommeerd dermatoloog Dr. Lapinet, voorloper was met het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers met brandwonden.
Waar alles in Canada is begonnen en G.M. Collin vervolgens is uitgegroeid tot leider in huid verbeterende producten, breidt G.M. Collin deze expertises uit naar Europa. Inmiddels heeft het merk al meer dan 50 awards in ontvangst mogen nemen, waaronder een award voor winnende collageen producten!


Native Collagen Gel
De Native Collagen Gel is geformuleerd met een complex van extracten om de huid te versterken en te kalmeren. De gel is gecombineerd met een van biotechnologie afgeleid complex om langdurig vocht te bevorderen, wat ervoor zorgt dat de huid gekalmeerd én gehydrateerd is.

  • Verhoogt de soepelheid van de huid.
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
  • Kan gebruikt worden als concentraat voor de droge óf alleen voor de vette huid.
  • Gemakkelijk als masker te gebruiken.
  • Is vegan, duurzaam én dierproefvrij.
  • Bevat een 50ml verpakking.

 

Our Experience
De afgelopen weken hebben wij de Native Collagen Gel van G.M. Collin zelf mogen testen op de redactie en zijn we zeer verrast door de werking ervan. Het is natuurlijk een luxer en hoger segment en wanneer je duurdere producten gaat aanschaffen, wil je natuurlijk zeker weten dat het de moeite waard is.

Wij zijn absoluut enthousiast over de Native Collagen Gel en zijn ervan overtuigd dat het de moeite waard is om te gebruiken. Naast goede supplementen, slikken wij ook collageen producten om de collageen op pijl te houden, maar collageen werkt niet alleen van binnen, ook van buiten heb je soms wat extra hulp nodig.

De combinatie van collageen slikken én smeren werkt heel goed. De gel is fijn om aan te brengen, heeft een hele aangename geur en zorgt ook écht voor de glow op je huid die ze beloven. Je ziet direct dat het iets goeds met de huid doet!

De 50ml shop je voor €92,95 via de webshop van G.M. Collin. Naast de Native Collagen Gel, hebben ze tal andere fijne producten binnen het assortiment. Ben je benieuwd naar alle andere producten? Je shopt ze hier!

Lees ook:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.