Heb jij net een iPhone 14 gekocht?

Heb jij net de nieuwste iPhone gekocht? Gefeliciteerd! Deze telefoon is een van de beste van dit moment en je kunt er zeker van zijn dat je de komende jaren een geweldige telefoon op zak hebt. Om te zorgen dat je telefoon in nieuwstaat blijft, geven wij je hier graag een aantal tips over hoe je je telefoon tegen allerlei ongemakken kunt beschermen. Je hebt al genoeg geld uitgegeven aan je telefoon, dus je wilt hem waarschijnlijk zo lang mogelijk in goede staat houden. Als je onze tips toepast, zal je mobiel er zelfs na vele jaren intensief gebruik, nog altijd als nieuw uitzien!

Koop een hoesje

De beste manier om je telefoon te beschermen, is door een iPhone 14 telefoonhoesje te kopen. Dit hoesje sluit naadloos aan op je telefoon waardoor je bijna niet eens merkt dat je telefoon een heel goede beschermlaag heeft gekregen. Kies altijd voor het hoesje dat speciaal voor jouw model gemaakt is omdat je niet wilt dat het hoesje voor de lens van je camera komt te zitten. Ieder model heeft zijn specifieke eigenschappen, dus kijk even goed welk soort jij nodig hebt. Als je het lastig vindt om te achterhalen waar je moet zijn voor jouw hoesje, dan kun je het beste even online in het aanbod van de betere aanbieders kijken. Hier kun je eenvoudig aangeven welk type telefoon jij hebt en vervolgens worden alle opties gepresenteerd. Met een paar klikken op de muis kun je vervolgens je bestelling doorgeven.

Bescherm je scherm

Er zijn twee manieren om je telefoon optimaal te beschermen tegen allerlei ongemakken. Ten eerste zijn dit de genoemde smartphonehoesjes en ten tweede zijn dit de screen protectors. Dit zijn heel sterke stickers die volledig doorzichtig zijn. Deze stickers kun je op je scherm laten aanbrengen waardoor deze niet alleen beschermd is tegen krassen, maar waardoor hij ook vrijwel onbreekbaar wordt. Mocht jij altijd het nieuwste type iPhone willen hebben, dan kun je aan de hand van deze veiligheidsmaatregelen, je telefoon als nieuw houden en hem voor een goede prijs weer doorverkopen. Je zult slechts met moeite kunnen zien dat het om een tweedehands telefoon gaat.

Zorg dat je je telefoon op de juiste manier oplaadt

Een nieuwe telefoon heeft een uitstekende batterij. Zorg ervoor dat je je telefoon op de juiste manier oplaadt om de batterij ook goed te houden. Dat betekent dat je je telefoon niet de hele nacht aan de lader moet hangen, omdat dat vaak niet goed is voor de batterij. Wil jij geen krassen op je telefoon aanbrengen? Kies dan voor een draadloze oplader. Dit is een device waar je jouw telefoon op kunt leggen. Vervolgens wordt jouw telefoon contactloos opgeladen. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat jouw telefoon als nieuw blijft.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.